Рецепт Хрустка квашена капуста

Рецепт Хрустка квашена капуста
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
Квашена капуста — прекрасна закуска, яку можна подати як окремий салат або додати в інше блюдо. Правильно приготовлена ​​квашена капуста повинна хрустіти, бути в міру солоною і кислої.

опис приготування:

Пропоную Вам перевірений рецепт, як приготувати хрустку квашену капусту. Капуста кваситиметься в розсолі, з додаванням гвоздики, запашного перцю і лаврового листа. Термін квашення залежить від температури повітря. У літню спеку капуста буде готова швидше. Тому перевіряйте її готовність щодня.

  • Капуста білокачанна— 3 кілограма
  • морква— 1 штука
  • сіль— 100 грам
  • цукор— 75 грам
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Перець духмяний горошок— 5 штук
  • гвоздика— 5 штук
  • вода кип'ячена— 2 L
Хрустка квашена капуста - фото крок 1 Нам знадобляться такі інгредієнти. Овочі помийте, морква очистіть.

Хрустка квашена капуста - фото крок 2 У каструлі налийте кип'ячену холодну воду, додайте сіль, цукор, ретельно розмішайте.
Капусту дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці, перемішайте.

Хрустка квашена капуста - фото крок 3 У 3-х літрову банку налийте 1 літр розсолу, викладіть половину капусти з морквою, утрамбуйте, покладіть гвоздику, запашний перець, лавровий лист. Утрамбуйте залишилася капусту до верху банки, покладіть перець, гвоздику, лавровий лист. долийте розсіл, так щоб він покрив капусту, прикройте банку. Поставте банку з капустою в миску (з банки буде витікати розсіл) в тепле місце на 3-5 днів. Час квашення залежить від температури повітря. Кожен день протикати капусту ножем (або шампуром). Потім зберігайте капусту в холодному місці.

Хрустка квашена капуста - фото крок 4 похрустіте?

Подібні рецепти

Хрустка грудка в духовці

Торт «смарагдова Камея»

Куряча грудка є ніжне куряче м'ясо. Безліч рецептів дозволяють експериментувати з цим чудовим продуктом. дивіться рецепт, як приготувати хрустку грудку в духовці. опис приготування: Таким способом приготована куряча грудка дуже добре поєднується з овочами, рисом і будь-якими іншими крупами і м...

Хрустка курка з паприкою

Хрустка курка з паприкою

Рецепт приготування курки в паніровці з борошна, сколотин, томатної пасти, копченої паприки і орегано. опис приготування: При подачі курку можна додатково полити медом. сколотин— 450 грам копченої паприки— 1 Ст. ложка меленого орегано— 1 Чайна ложка курка— 1 штука(1,3-1,8 кг) рослинної олії—...

Хрустка курочка за 10 хвилин

Хрустка курочка за 10 хвилин

Обов'язково подивіться цей рецепт, якщо шукаєте щось нове для ланч-боксу, адже тут ви дізнаєтеся, як приготувати хрустку курочку за 10 хвилин. Процес підготовки і обсмажування дуже швидкий! опис приготування: Приготувати хрустку курочку не тільки дуже легко, але і дуже швидко, тому вона є відм...

Капуста брокколі під вершковим соусом

Капуста брокколі під вершковим соусом

брокколі — один з найбільш корисних видів капусти. А вже приготована в вершковому ніжному соусі, вона просто тане в роті. Таке нескладне і легке блюдо дивовижно підійде як до обіду, так і на вечерю. опис приготування: Приготуйте блюдо з даного рецептом. Я думаю, смак страви вас приємно здивує....

Капуста, маринована швидко в банку

Капуста, маринована швидко в банку

Хочу розповісти, як зробити капусту, мариновану швидко в банку. виходить пікантна, але все ж ніжна закуска без яскраво вираженого "; оцтового" смаку. Відмінна основа для зимових салатів, раджу! опис приготування: Цей простий рецепт капусти, маринованої швидко в банку вам обов'язково сподобаєть...