Рецепт Кальмари з рисом і овочами
Рецепт приготування кальмарів з начинкою з рису, лука, часнику, оливки, болгарського перцю і печериць.
опис приготування:
Кальмари прекрасно поєднуються не тільки з рисом і овочами, але і з шинкою, яйцями і птицею. Блюдо добре подавати з креветочним соусом.
приготування:
У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Викласти в воду тушки кальмарів на 2 хвилини. Відкинути кальмарів на друшляк, поставити під струмінь холодної води і очистити. Дрібно нарізати цибулю, часник, болгарський перець і печериці. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити підготовлені інгредієнти. Відварити рис протягом 25 хвилин. для 10 хвилин до закінчення часу приготування додати до рису обсмажені овочі, гриби і подрібнену петрушку. Приправити сіллю і перцем за смаком. Додати біле вино і готувати протягом 5-7 хвилин. Додати подрібнені маслини і панірувальні сухарі, ретельно перемішати. Начинити кальмарів отриманою начинкою і обсмажити в сковороді в рослинному маслі протягом декількох хвилин.
- тушки кальмара— 2 штуки
- рису— 1/2 склянки
- цибулина— 1 штука(невелика )
- часнику— 1 зубчик
- маслин без кісточок— 6 штук
- червоного болгарського перцю— 1/2 штуки
- панірувальних сухарів— 1/2 Ст. ложки
- печериць— 5 штук
- петрушки— 2 Ст. ложки
- мелений білий перець— За смаком
- білого сухого вина— 50 мілілітрів
- рослинна олія— За смаком
приготування:
У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Викласти в воду тушки кальмарів на 2 хвилини. Відкинути кальмарів на друшляк, поставити під струмінь холодної води і очистити. Дрібно нарізати цибулю, часник, болгарський перець і печериці. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити підготовлені інгредієнти. Відварити рис протягом 25 хвилин. для 10 хвилин до закінчення часу приготування додати до рису обсмажені овочі, гриби і подрібнену петрушку. Приправити сіллю і перцем за смаком. Додати біле вино і готувати протягом 5-7 хвилин. Додати подрібнені маслини і панірувальні сухарі, ретельно перемішати. Начинити кальмарів отриманою начинкою і обсмажити в сковороді в рослинному маслі протягом декількох хвилин.
Подібні рецепти
Форель в листковому тісті
кальмари, фаршировані рисом і овочами, - це смачно і досить ситно. При цьому блюдо цілком дієтичне і підійде для вживання в пост. Спробуйте самі! опис приготування: кальмари, фаршировані рисом і овочами, подавайте гарячими або теплими. Якщо ви не хочете обсмажувати кальмари на сковороді, цілко...
Хрусткі кальмари з рисом
Рецепт приготування смачних хрустких кальмарів з рисом. кількість порцій: 4 кальмари— 500 грам Кукурудзяний крохмаль— 100 грам лимон— 1 штука(для сервіровки) сіль— — За смаком Олія— — За смаком(для смаження) Довго зернистий рис— 250 грам(Для готування рису:) вода— 400 мілілітрів Сік і tsedra 2 ...
Кальмари по-корейськи з овочами
пікантні, апетитні і нереально смачні морепродукти хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви сміливо можете назвати себе фанатом азіатської кухні і любите експериментувати, запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Пропоную Вашій увазі класний і зовсім нескладний варіант, як приготувати кальм...
Кальмари тушковані з овочами в томатному соусі з кетчупу
Пропоную приготувати кальмари, тушковані з овочами в томатному соусі з кетчупу. Готується блюдо зовсім не складно, а виходить і смачно, і красиво, і корисно! опис приготування: За цим рецептом можна з легкістю створити святкову страву, яке підійде для діабетиків. рецепт низькокалорійний, а ще ...
Смажені кальмари з овочами
Кальмари дуже корисні для організму, в них багато білків і вітамінів. Готуються вони дуже швидко, тому рекомендую їх вживати в їжу якомога частіше. Дивіться рецепт з цим цінним продуктом! опис приготування: Кальмари з овочами - прекрасний варіант швидкого і корисного вечері. Блюдо краще подава...