Рецепт Кальмари кільцями в клярі

Рецепт Кальмари кільцями в клярі
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв.
Цей рецепт - для любителів морепродуктів. Кальмари в клярі - це відмінна закуска до пива чи просто смачний перекус. А ще їх можна подати з гарніром, у вас буде повноцінне блюдо на обід або вечерю.

опис приготування:

Якщо ви любите страви з морепродуктів, цей рецепт вам напевно сподобається. Блюдо виходить смачним і відмінно підходить для посиденьок з друзями або для обіду або вечері, якщо ви подасте кальмарів з гарніром. До кальмарам обов'язково приготуйте смачний соус, хоча б найпростіший (змішайте сметану з часником і спеціями). розповідаю, як приготувати кальмари кільцями в клярі.

  • кальмари— 2 штуки
  • яйце— 1 штука
  • Борошно пшеничне— 150 грам
  • Мінеральна вода— 100 мілілітрів
  • лимон— 1/4 штуки
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Сухі прованські трави— 1 щіпка
  • сіль— 2 щіпки
  • Рослинна олія— 150 мілілітрів
Кальмари кільцями в клярі - фото крок 1 кальмари почистимо, помиємо і наріжемо кільцями приблизно в 1 см. шириною.

Кальмари кільцями в клярі - фото крок 2 Лимон наріжемо дрібними кубиками і злегка Примніть.

Кальмари кільцями в клярі - фото крок 3 Перекладаємо лимон в невелику миску, додаємо до нього подрібнений часник і дрібку солі.

Кальмари кільцями в клярі - фото крок 4 І маринуємо кільця кальмарів в суміші лимона і часнику хвилин 20.

Кальмари кільцями в клярі - фото крок 5 Для клярі змішаємо мінеральну воду, яйце, щіпку солі і сухі трави. Збиваємо-перемішуємо все.

Кальмари кільцями в клярі - фото крок 6 додаємо борошно, ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Виходить щодо рідке тісто.

Кальмари кільцями в клярі - фото крок 7 Виймаємо кальмари з маринаду, викладаємо їх на паперовий рушник, нехай злегка обсохнуть.

Кальмари кільцями в клярі - фото крок 8 Ставимо розігріватися сковороду з маслом на вогонь трохи більше середнього. Занурюємо кожне колечко в кляр.

Кальмари кільцями в клярі - фото крок 9 І викладаємо в розігріте масло. Обсмажуємо з кожного боку приблизно по 1 хвилині до красивого золотистого кольору.

Кальмари кільцями в клярі - фото крок 10 Викладаємо обсмажені кільця на паперовий рушник, нехай вбереться зайве масло.

Кальмари кільцями в клярі - фото крок 11 І подаємо до столу з соусом або з гарніром.

Подібні рецепти

Огірки мариновані кільцями

Фаршировані кабачки кільцями в духовці

огірки — ідеальні овочі для консервування. У літній період коштують недорого, а зберігаються всю зиму. Огірки мариновані кільцями — це проста і смачна заготівля. опис приготування: Огірки мариновані кільцями — це практична і смачна заготівля. Чому огірки закочують кільцями — тому що в такому в...

Кальмари в клярі

Кальмари в клярі

Рецепт приготування кальмарів в клярі. Приготувати кальмари по даним рецептом зовсім не складно, а виходять вони дуже смачними. опис приготування: Основними інгредієнтами в приготуванні страви є: кальмари, яйця, молоко і борошно. Блюдо смачне і корисне. кальмари— 600 грам крохмаль— 1/3 склян...

Хрусткі кальмари з рисом

Хрусткі кальмари з рисом

Рецепт приготування смачних хрустких кальмарів з рисом. кількість порцій: 4 кальмари— 500 грам Кукурудзяний крохмаль— 100 грам лимон— 1 штука(для сервіровки) сіль— — За смаком Олія— — За смаком(для смаження) Довго зернистий рис— 250 грам(Для готування рису:) вода— 400 мілілітрів Сік і tsedra 2 ...

Кальмари, фаршировані грибами і сиром

Кальмари, фаршировані грибами і сиром

Ця страва готується досить просто, воно дуже смачне і корисне. опис приготування: кальмари — це і корисно і смачно. З них можна приготувати і салати, і гарячі страви. Хочу розповісти вам як зробити кальмари, фаршировані грибами і сиром. Приготовані за цим рецептом, кальмари вийдуть соковитими ...

Кальмари, фаршировані креветками

Кальмари, фаршировані креветками

Усе, хто любить морепродукти, просто зобов'язані спробувати фаршировані кальмари — це просто неймовірне блюдо, яке стане головним блюдом на вашому званій вечері. Рекомендую рецепт приготування! опис приготування: Кальмари самі по собі дуже смачні, але якщо їх ще й нафарширувати, і не просто чи...