Рецепт Кабачково-баклажанная ікра

Рецепт Кабачково-баклажанная ікра
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 50 хв.
У сезон кабачків і баклажанів неодмінно приготуйте таку просту, смачну і корисну ікру. Це відмінна закуска в будні і свята, підходяща до будь-якого гарячого блюда.

опис приготування:

Ікру з кабачків і баклажанів приготувати дуже просто. Виходить вона дуже смачною, до речі, можна додати улюблені спеції, свіжу зелень. Таку ікру подавайте на закуску або на перекус з шматочком свіжого хліба, а також до м'яса та риби.

  • Кабачок— 2 штуки
  • баклажан— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • помідор— 3-4 штук
  • Соняшникова олія— 30 мілілітрів
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
Кабачково-баклажанная ікра - фото крок 1 Два кабачка середнього розміру помийте і наріжте кубиками. Молоді кабачки чистити не обов'язково. Викладіть кабачки в глибоку сковороду.

Кабачково-баклажанная ікра - фото крок 2 Два невеликих баклажана помийте, очистіть і також наріжте кубиками. Додайте в сковороду до кабачків.

Кабачково-баклажанная ікра - фото крок 3 Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте дрібними кубиками. Додайте в сковороду.

Кабачково-баклажанная ікра - фото крок 4 морква помийте, очистіть, наріжте довільно. Можна натерти на тертці. Викладіть в сковороду до інших овочів.

Кабачково-баклажанная ікра - фото крок 5 помідори помийте, пропустіть через м'ясорубку або натріть на тертці. Додайте в сковороду.

Кабачково-баклажанная ікра - фото крок 6 Налийте в сковороду соняшникову рафіновану олію, сіль за смаком, додайте цукор. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на середньому вогні до готовності всіх овочів 30-40 хвилин.

Кабачково-баклажанная ікра - фото крок 7 Готові овочі збийте блендером до однорідної консистенції.

Кабачково-баклажанная ікра - фото крок 8 часник очистіть, подрібніть і додайте в ікру. Поперчіть за смаком.

Кабачково-баклажанная ікра - фото крок 9 Перемішайте ікру з часником.

Кабачково-баклажанная ікра - фото крок 10 ароматна, смачна і корисна ікра готова.

Подібні рецепти

Ікра баклажанна на зиму

Печиво з хурмою

Хоча в наш час купувати сезонні овочі круглий рік стало звичайною справою, але все ж в літніх домашніх заготовках є особливий шарм. Я розповім, як приготувати ікру баклажанну на зиму. опис приготування: Так, так, як би не була велика спокуса спробувати дуже смачне блюдо прямо сьогодні, все ж д...

Ікра баклажанна по-грузинськи

Ікра баклажанна по-грузинськи

Баклажани в Грузії неймовірно популярні, і тому не дивно, що там теж роблять баклажанну ікру. До вашої уваги — сімейний рецепт баклажанної ікри по-грузинськи від мого друга грузина Теймураза. опис приготування: До вашої уваги — нехитрий рецепт баклажанної ікри по-грузинськи. По словам грузина,...

Ікра з баклажанів на зиму

Ікра з баклажанів на зиму

Ну, ця страва, мабуть, одне з найзнаменитіших і популярних серед нашого населення. Мало хто зможе відмовитися від соковитої і неймовірно смачною ікри з баклажанів, тому давайте її приготуємо. опис приготування: Це чудове блюдо я пам'ятаю ще з дитинства, тому що без нього не проходило жодне тор...

Ікра з баклажанів з помідорами на зиму

Ікра з баклажанів з помідорами на зиму

Скільки ж я перепробувала рецептів баклажанної ікри! І серед них є кілька дійсно смачних. Якщо ви віддаєте перевагу подрібнений в пюре варіант, то цей вам точно сподобається. дивіться! опис приготування: Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати ікру з баклажанів на зиму. Крім головного ін...

Ікра з білих грибів

Ікра з білих грибів

Ікра з грибів - ідеальна начинка для валованов і тарталеток. Вона добре поєднується з вершковим маслом, сиром і свіжою зеленню. Така ікра добре зберігається протягом деякого часу. опис приготування: Якщо прикрасити тарталетки з грибною ікрою декоративної трояндочкою з сиру і покласти листочок ...