Рецепт Італійський маннік з рікоттою

Рецепт Італійський маннік з рікоттою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
дивіться, як приготувати італійський маннік з рікоттою. неймовірно ніжний, повітряний і легкий десерт. Він хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді. пробуйте!

опис приготування:

Що до чашечки ранкової кави або чаю може бути смачніше манника?! Ніжна рикотта і цитрусова нотка в манника — це перетворило банальну випічку в воістину чудовий і вишуканий десерт. А якщо посипати мигдальними слайсами, то і на святковий стіл поставити не соромно. Влітку таку випічку можна доповнити свіжими ягодами і морозивом, а взимку — fizalisom, варенням або згущеним молоком! Ну, це вже для тих, хто прям зовсім-зовсім ласун

  • Rikotta— 250  грам
  • Вершкове масло— 60 грам
  • молоко— 500 грам
  • лимонна цедра— 1 Чайна ложка
  • цедра апельсина— 1 Чайна ложка
  • Крупа манна— 125 грам
  • цукор— 120 грам
  • яйця курячі— 3 штуки
  • цукор ванільний— 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
Італійський маннік з рікоттою - фото крок 1 У ємності змішайте молоко, олія, апельсинову і лимонну цедру. Поставте на вогонь і грійте до появи пухирців.

Італійський маннік з рікоттою - фото крок 2 Введіть в кипляче молоко тонкою цівкою манну крупу, при постійному помішуванні.

Італійський маннік з рікоттою - фото крок 3 Яйця збийте з цукром до побіління і пишності.

Італійський маннік з рікоттою - фото крок 4 Додайте Рікотта і перемішайте.

Італійський маннік з рікоттою - фото крок 5 Надішліть в сирну масу остигнула манну кашу, додайте лимонний сік і перемішайте. Дно рознімної форми застеліть папером для випічки. Випікайте маннік в розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

М'ясний рулет з беконом і рікоттою

Італійський пиріг з рікоттою

Рецепт приготування рулету з фаршу індички з сиром Моцарелла, рикоттой, сиром Пармезан, цибулею, петрушкою, беконом і мускатним горіхом. опис приготування: Чудовий італійський м'ясний рулет стане прикрасою святкового столу. фаршу індички— 900 грам великих яйця— 2 штуки рикотта— 300 грам сиру...

Ньокки з рікоттою

Ньокки з рікоттою

Ньокки з рікоттою — це близькі родичі ледачих вареників з сиром, тільки приготовані з домашнього сиру з додаванням сиру. Дуже смачно. Ці вареники роблять несолодкими. опис приготування: Nyokki з rikottoy варіння 2-3 хвилини в підсоленій воді після спливання. Подавати їх можна з оливковою олією...

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...

Оладки з рікоттою і яблуками

Оладки з рікоттою і яблуками

Рецепт приготування оладок з рікоттою, лимонною цедрою і смаженими в цукрі яблуками з корицею. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде приблизно 12 оладок діаметром 7,5-10 см. Подавайте оладки з кленовим сиропом. яблука— 4 штуки вершкового масла— 2 Ст. ложки цукру— 3 Ст. ложки кориці—...

Пасха з рікоттою і маскарпоне

Пасха з рікоттою і маскарпоне

Вишуканий смак такої пасхи вразить вас і змусить по новому поглянути на цей святковий десерт, а все завдяки додаванню до складу італійських сирів!!! опис приготування: Напевно, кожен з вас вже звик до того, що традиційно цей святковий десерт готують їх сиру, але сьогодні я розповім вам, як при...