Рецепт Індичка варена

Рецепт Індичка варена
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
індичка — це вже само по собі дієтичне м'ясо, а якщо його варити — то це взагалі дієтична їжа номер один. розповідаю, як приготувати варену індичку, щоб вона вийшла смачною, а не сухий.

опис приготування:

Індичка корисніше будь-якого м'яса, так як містить менше жиру і калорій, більше вітамінів, мінералів і протеїну. Вона вважається дієтичною, тому її вживання особливо корисно тим, хто дотримується тієї або іншої дієти. наприклад, цей рецепт вареної індички я наполегливо рекомендую діабетикам — це чи не найкорисніше при такому захворюванні гаряче блюдо з усіх, що можна приготувати в домашніх умовах. ситно, ніякого жиру, дуже смачно, а головне — просто готувати.

Ну, досить молоти з пустого в порожнє, перейдемо до приготування. Як приготувати відварну індичку:

Вимиту і випотрошену індичку відварити в підсоленій воді до напівготовності. Нарізати цибулю і моркву. Розігріти рослинне масло в сковороді. Викласти овочі в сковороду і смажити, поки цибуля не підрум'яниться. Додати підсмажені овочі до індички і продовжувати варити, поки вона не стане м'якою. Загальний час варіння індички — 40-50 хвилин. У готової індички м'ясо стане білим, відійде від кістки. Викласти готову індичку на блюдо, розділити на шматочки і прикрасити овочами. Злегка полити приготованим бульйоном і посипати подрібненою петрушкою. Подавати індичку з гарніром з овочів.

Смачного!


  • індичка— 1 штука(1-1,2 кг)
  • морква— 200 грам
  • цибулини— 1-2 штук
  • петрушка— — За смаком
  • сіль— — За смаком
Індичка корисніше будь-якого м'яса, так як містить менше жиру і калорій, більше вітамінів, мінералів і протеїну. Вона вважається дієтичною, тому її вживання особливо корисно тим, хто дотримується тієї або іншої дієти. наприклад, цей рецепт вареної індички я наполегливо рекомендую діабетикам — це чи не найкорисніше при такому захворюванні гаряче блюдо з усіх, що можна приготувати в домашніх умовах. ситно, ніякого жиру, дуже смачно, а головне — просто готувати.

Ну, досить молоти з пустого в порожнє, перейдемо до приготування. Як приготувати відварну індичку:

Вимиту і випотрошену індичку відварити в підсоленій воді до напівготовності. Нарізати цибулю і моркву. Розігріти рослинне масло в сковороді. Викласти овочі в сковороду і смажити, поки цибуля не підрум'яниться. Додати підсмажені овочі до індички і продовжувати варити, поки вона не стане м'якою. Загальний час варіння індички — 40-50 хвилин. У готової індички м'ясо стане білим, відійде від кістки. Викласти готову індичку на блюдо, розділити на шматочки і прикрасити овочами. Злегка полити приготованим бульйоном і посипати подрібненою петрушкою. Подавати індичку з гарніром з овочів.

Смачного!


Подібні рецепти

Пасха царська варена

Бажання, варена в пакеті

Свято Пасхи прийнято зустрічати з пасками, фарбованими яйцями і паскою. рецепт, повинна визнати, простий, але смак у цій паски просто приголомшливий, вона чомусь навіть нагадує сирні дитячі сирки. опис приготування: Серед обов'язкових традіцонних великодніх страв можна зустріти паску, яйця і с...

Індичка, фаршированная гречкой

Індичка, фаршированная гречкой

Скориставшись цим рецептом, ви фактично отримаєте і гарнір, і м'ясне блюдо. Це дуже зручно для проведення свята в невеликій компанії, але головне, що все вийде дуже смачно! опис приготування: Як приготувати індичку, фаршировану гречкою з печерицями та потрохами: 1) Тушку індички промийте і під...

Індичка, фаршированная каштанами

Індичка, фаршированная каштанами

індичка, фаршированная каштанами, ця страва, ідеально підходить для новорічного столу в колі великої родини. Не бійтеся, приготування не представляє особливої ​​складності, з ним впораються все. опис приготування: дивіться, як приготувати вишукану індичку, фаршированную каштанами. Для цього не...

Індичка під вершковим соусом

Індичка під вершковим соусом

Приготувати таку страву і легко, і складно одночасно. З одного боку можна просто обажаріть м'ясо, але воно може вийти сухим, пересушенным. Щоб м'ясо вдалося, його слід готувати в соусі. опис приготування: Для того, щоб ваш вершковий соус не згорнувся, з 200 мл. вершків додайте 3-4 ст. ложки см...

Індичка з овочами в мультиварці

Індичка з овочами в мультиварці

Індичка з овочами в мультиварці — страва, яке здатне прекрасно урізноманітнити ваше щоденне і вже злегка набридле меню. Ситно і легко, мультиварка полегшує ваші кухонні справи. опис приготування: Хто сказав, що як гарнір з овочів можна використовувати тільки картоплю? А ви пробували морква, ал...