Рецепт Хрустка курка з паприкою

Рецепт Хрустка курка з паприкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 30 хв.
Рецепт приготування курки в паніровці з борошна, сколотин, томатної пасти, копченої паприки і орегано.

опис приготування:

При подачі курку можна додатково полити медом.

  • сколотин— 450 грам
  • копченої паприки— 1 Ст. ложка
  • меленого орегано— 1 Чайна ложка
  • курка— 1 штука(1,3-1,8 кг)
  • рослинної олії— 3 склянки
  • сіль і перець— За смаком
Хрустка курка з паприкою - фото крок 1 1. Курку розрізати на 8 частин.

Хрустка курка з паприкою - фото крок 2 2. У широкому блюді розмішати борошно, кукурудзяний крохмаль, 2 чайні ложки солі і 1/4 чайної ложки чорного меленого перцю разом. Помістити 1 1/4 чашки суміші в герметичний контейнер і відкласти в сторону.

Хрустка курка з паприкою - фото крок 3 3. У великій скляній мисці збити сколотини, 2 столові ложки солі, 3/4 чайної ложки чорного перцю, томатну пасту, kopčenuû перець і орегано.

Хрустка курка з паприкою - фото крок 4 4. Обваляти курку спочатку в суміші борошна, а потім занурити в суміш сколотин. Поставити в холодильник мінімум на 3 годину.

Хрустка курка з паприкою - фото крок 5 5. Вистелити пергаментним папером або паперовими рушниками. У великій чавунній сковороді розігріти масло до 175 градусів. Висипати зарезервовану борошняну суміш в широку тарілку. Обваляти курку в борошняної суміші, а потім викласти на розігріту сковороду.

Хрустка курка з паприкою - фото крок 6 6. Обсмажити курку до золотисто-коричневого кольору, від 16 до 20 хвилин на партію, перевертаючи один раз.

Хрустка курка з паприкою - фото крок 7 7. використовуючи щипці, викласти готову курку на деко з паперовими рушниками і дати стекти жиру протягом 5 хвилин. Після цього подавати до столу.

Подібні рецепти

Хрустка грудка в духовці

Сирники повітряні в духовці

Куряча грудка є ніжне куряче м'ясо. Безліч рецептів дозволяють експериментувати з цим чудовим продуктом. дивіться рецепт, як приготувати хрустку грудку в духовці. опис приготування: Таким способом приготована куряча грудка дуже добре поєднується з овочами, рисом і будь-якими іншими крупами і м...

Хрустка курочка за 10 хвилин

Хрустка курочка за 10 хвилин

Обов'язково подивіться цей рецепт, якщо шукаєте щось нове для ланч-боксу, адже тут ви дізнаєтеся, як приготувати хрустку курочку за 10 хвилин. Процес підготовки і обсмажування дуже швидкий! опис приготування: Приготувати хрустку курочку не тільки дуже легко, але і дуже швидко, тому вона є відм...

Хрустка квашена капуста

Хрустка квашена капуста

Квашена капуста — прекрасна закуска, яку можна подати як окремий салат або додати в інше блюдо. Правильно приготовлена ​​квашена капуста повинна хрустіти, бути в міру солоною і кислої. опис приготування: Пропоную Вам перевірений рецепт, як приготувати хрустку квашену капусту. Капуста кваситиме...

Камбала зі шпинатом і паприкою

Камбала зі шпинатом і паприкою

Рецепт приготування запеченої камбали зі шпинатом, цибулею, мускатним горіхом, молоком, сиром пармезан і паприкою. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 170 градусів. Викласти шпинат в форму для випічки з антипригарним покриттям. Зверху покласти філе камбали. У каструлі обсмажити...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...