Рецепт Хрустка курка з паприкою
Рецепт приготування курки в паніровці з борошна, сколотин, томатної пасти, копченої паприки і орегано.
опис приготування:
При подачі курку можна додатково полити медом.
- сколотин— 450 грам
- копченої паприки— 1 Ст. ложка
- меленого орегано— 1 Чайна ложка
- курка— 1 штука(1,3-1,8 кг)
- рослинної олії— 3 склянки
- сіль і перець— За смаком
2. У широкому блюді розмішати борошно, кукурудзяний крохмаль, 2 чайні ложки солі і 1/4 чайної ложки чорного меленого перцю разом. Помістити 1 1/4 чашки суміші в герметичний контейнер і відкласти в сторону.
3. У великій скляній мисці збити сколотини, 2 столові ложки солі, 3/4 чайної ложки чорного перцю, томатну пасту, kopčenuû перець і орегано.
4. Обваляти курку спочатку в суміші борошна, а потім занурити в суміш сколотин. Поставити в холодильник мінімум на 3 годину.
5. Вистелити пергаментним папером або паперовими рушниками. У великій чавунній сковороді розігріти масло до 175 градусів. Висипати зарезервовану борошняну суміш в широку тарілку. Обваляти курку в борошняної суміші, а потім викласти на розігріту сковороду.
6. Обсмажити курку до золотисто-коричневого кольору, від 16 до 20 хвилин на партію, перевертаючи один раз.
7. використовуючи щипці, викласти готову курку на деко з паперовими рушниками і дати стекти жиру протягом 5 хвилин. Після цього подавати до столу.
Подібні рецепти
Сирники повітряні в духовці
Куряча грудка є ніжне куряче м'ясо. Безліч рецептів дозволяють експериментувати з цим чудовим продуктом. дивіться рецепт, як приготувати хрустку грудку в духовці. опис приготування: Таким способом приготована куряча грудка дуже добре поєднується з овочами, рисом і будь-якими іншими крупами і м...
Хрустка курочка за 10 хвилин
Обов'язково подивіться цей рецепт, якщо шукаєте щось нове для ланч-боксу, адже тут ви дізнаєтеся, як приготувати хрустку курочку за 10 хвилин. Процес підготовки і обсмажування дуже швидкий! опис приготування: Приготувати хрустку курочку не тільки дуже легко, але і дуже швидко, тому вона є відм...
Хрустка квашена капуста
Квашена капуста — прекрасна закуска, яку можна подати як окремий салат або додати в інше блюдо. Правильно приготовлена квашена капуста повинна хрустіти, бути в міру солоною і кислої. опис приготування: Пропоную Вам перевірений рецепт, як приготувати хрустку квашену капусту. Капуста кваситиме...
Камбала зі шпинатом і паприкою
Рецепт приготування запеченої камбали зі шпинатом, цибулею, мускатним горіхом, молоком, сиром пармезан і паприкою. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 170 градусів. Викласти шпинат в форму для випічки з антипригарним покриттям. Зверху покласти філе камбали. У каструлі обсмажити...
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...