Рецепт Гостра риба по-китайському

Рецепт Гостра риба по-китайському
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Будь-яка риба за цим рецептом вийде дуже смачною і ароматною, правда трохи гострої, як у всій В'єтнамської кухні. Готується це блюдо простіше простого. Заходьте і дивіться, як…

опис приготування:

Для цієї страви підійде будь-яка риба, бажано свіжа і ціла (тушка). Кількість гострого перцю самі можете регулювати на свій смак. Якщо в рецепті вас бентежить наявність стебел лемонграсу, можете замінити їх на часточки лимона.

  • риба— 2 штуки(тушки)
  • часник— 4 зубчики
  • лемонграс— 2 штуки
  • Перець чилі— 1 штука
  • цукор— 2 чайних ложки
  • соус рибний— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
Гостра риба по-китайському - фото крок 1 1. рибу випатрати, видаліть зябра.

Гостра риба по-китайському - фото крок 2 2. Стебла лемонграсса придавите ножем, потім наріжте.

Гостра риба по-китайському - фото крок 3 3. Часник і чилі наріжте, додайте до Лемонграс. Розтлумачте все в однорідну масу.

Гостра риба по-китайському - фото крок 4 4. Додайте рибний соус, все перемішайте.

Гостра риба по-китайському - фото крок 5 5. На рибі зробіть неглибокі надрізи.

Гостра риба по-китайському - фото крок 6 6. Замаринуйте рибу в отриманому соусі, втираючи його в надрізи. Залиште хвилин на 20.

Гостра риба по-китайському - фото крок 7 7. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці у формі або на решітці близько 20 хвилин.

Гостра риба по-китайському - фото крок 8 8. Смачного!

Подібні рецепти

Гостра смажена риба по-тайськи

Баранина з овочами запечена

ця хрустка, гостра, пікантна рибка порадує всіх шанувальників азіатської кухні. Рецепт приготування риби по-тайськи прекрасно підійде для вечері вдвох або дружньої вечірки. опис приготування: Гостра смажена риба - популярна страва тайської кухні, яке можна спробувати в будь-якому тайському рес...

Гостра баранина з овочами і чорносливом

Гостра баранина з овочами і чорносливом

Гостра баранина з овочами і чорносливом — рецепт для тих, хто не знає, як приготувати баранину. Блюдо досить просте, але, повірте, шалено ніжне і смачне. опис приготування: Гостра баранина з чорносливом і овочами — це просто ідеальне блюдо для зимового періоду, яке завдяки своїй гостроті, жирн...

Гостра яловичина з лимоном

Гостра яловичина з лимоном

Рецепт приготування м'ясної страви з яловичини і овочів. опис приготування: Відварити рис в підсоленій киплячій воді. М'ясо нарізати тонкими скибочками. Приправити соєвим соусом, сіллю, порошком карі, додати дрібно нарізаний чилі перчик. Все ретельно перемішати і залишити на кілька хвилин. Наг...

Гостра курка по-китайськи

Гостра курка по-китайськи

Така гостра курка по-китайськи в домашніх умовах готується просто, а страва виходить дуже смачне. Прекрасно доповнить навіть самий звичайний гарнір, а також внесе різноманітність у ваше меню! опис приготування: Такий простий рецепт гострої курки по-китайськи мені підказав знайомий кухар, який ...

Гостра курка Стир-Фрай з овочами

Гостра курка Стир-Фрай з овочами

швидко, соковитий, хрустяще, корисно і дуже смачно! хочете дізнатися, як приготувати гостру курку Стир-Фрай з овочами? Заходьте і дивіться. опис приготування: Техніка Стир-Фрая дозволяє приготувати соковите і корисне блюдо за короткий термін, зберігаючи смаки, вітаміни і корисні речовини прод...