Рецепт Відривний яблучний пиріг «Ромашка»

Рецепт Відривний яблучний пиріг «Ромашка»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Яблучний пиріг можна спекти не тільки круглим або прямокутним, але і сформувавши з нього гарна квітка. подивіться, як приготувати відривний яблучний пиріг "; Ромашка" - прикраса будь-якого столу!

опис приготування:

Повітряне дріжджове тісто і солодка начинка з соковитих яблук в поєднанні з ароматом кориці зведе з розуму будь-якого любителя солодкої випічки! але повірте, такий пиріг можна зробити ще смачніше, додавши в тісто трохи родзинок, а готову "; Ромашку" смазав медом. Так тісто просочиться медом і стане ще краще! Кількість кориці і ванільного цукру краще регулювати за смаком. Яблука раджу брати солодкі, але ви можете регулювати їх смак цукром або лимонною кислотою.

  • Ванільний цукор— 10 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • борошно— 400 грам
  • цукор— 40 грам
  • кефір— 150 мілілітрів
  • дріжджі сухі— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1/3 чайних ложки
  • цукор— 1,5 Ст. ложки(+ 40г в начинку)
  • яйце— 1 штука
  • яблука солодкі— 2-3 штук
  • обкладинка— За смаком
Відривний яблучний пиріг 1. Теплий кефір змішайте з сухими дріжджами і залиште при кімнатній температурі на 15 хвилин. додайте цукор, ванільний цукор, сіль, яйце і злегка підтале вершкове масло (але не гаряче).

Відривний яблучний пиріг 2. Перемішайте масу віночком так, щоб цукор і сіль розчинилися. Невеликими порціями додайте просіяне борошно і замісити тісто, воно злегка буде липнути до рук.

Відривний яблучний пиріг 3. Накрийте тісто кришкою і залиште в теплому місці на 1 час. Тісто має збільшитися мінімум в 2 рази. Злегка обомніте його і розділіть на 15 частин.

Відривний яблучний пиріг 4. Кожну частину розкачати в круглий коржик діаметром 10 см. Цукор змішайте з корицею. Яблука промийте і наріжте на великі часточки. Викладіть часточку яблука на гурток тесту і сформуйте пиріжок у вигляді вареника. Яблучні дольки попередньо умочіть в суміш кориці і цукру.

Відривний яблучний пиріг 5. Викладіть пиріжки швом вгору в змащену вершковим маслом форму в формі квітки. Останній пиріжок зробіть круглим. Дайте пирогу підійти в теплому місці на 15 хвилин.

Відривний яблучний пиріг 6. Змастіть пиріг молоком або збовтати яйцем. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. Гарячий пиріг змастіть рідким медом або цукровим сиропом. Смачного!

Подібні рецепти

Насипний яблучний пиріг «Простіше не буває»

Брауні з горіхами

У кожної господині на порозі виникали "; раптові" гості. На цей випадок хочу поділитися варіантом, як приготувати яблучний пиріг насипний "; Простіше не буває ";, і пригостити ним гостей з чаєм або молоком. опис приготування: Я використовую невелику форму для випічки, з діаметром 20 см. Тоді в...

Німецький яблучний пиріг

Німецький яблучний пиріг

Рецепт смачного пирога по-німецьки з начинкою з яблук і оригінальною посипкою з мигдалю, кориці і коричневого цукру. опис приготування: Яблучний пиріг з німецької рецептом з великою кількістю збитих білків і ніжних яблук. Прекрасна можливість щось зробити з яблуками восени, коли їх безліч. Ніж...

Осінній яблучний пиріг з ожиною

Осінній яблучний пиріг з ожиною

Рецепт приготування яблучного пирога з ожиною, прикрашеного осіннім листям з тіста. опис приготування: Збити разом цукор-пісок, кукурудзяний крохмаль, корицю і сіль у великій мисці. Додати яблука і ожину. Залити начинку в підготовлену кірку для пирога і змастити маслом. Розігріти духовку до 20...

Перевернутий яблучний пиріг з медом і імбиром

Перевернутий яблучний пиріг з медом і імбиром

Рецепт приготування перевернутого пирога з яблуками, медом, меленим імбиром і корицею. опис приготування: Ароматний яблучний пиріг подавайте зі збитими вершками. вершкового масла— 4 Ст. ложки солі— 1 щіпка яблука— 800 грам яйце— 1 штука темної патоки— 1/3 склянки сколотин— 1 Склянка соди— 1 ...

Карамельний яблучний пудинг

Карамельний яблучний пудинг

Рецепт приготування ароматного яблучного пудингу з карамельним соусом. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змішати яблука в невеликій мисці з лимонним соком, відкласти в сторону. Змастити маслом порційні форми для випікання. Нарізати хліб на вісім скибочок, кожну скибочку - н...