Рецепт Карамельний яблучний пудинг

Рецепт Карамельний яблучний пудинг
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування ароматного яблучного пудингу з карамельним соусом.

опис приготування:

Розігріти духовку до 160 градусів. Змішати яблука в невеликій мисці з лимонним соком, відкласти в сторону. Змастити маслом порційні форми для випікання. Нарізати хліб на вісім скибочок, кожну скибочку - на 4 частини, відкласти в сторону.

У великій мисці збити вершки, яйця, цукор, сіль, ваніль і мускатний горіх. Додати хліб і перемішати.

помістіть 1 столову ложку карамельного соусу в кожну порційну форму. Додати приблизно 1 / 3 чашки яблучної суміші, 1 / 3 склянки хлібної суміші. Додати другий шар соусу, яблучну суміш, хлібну суміш.

Накрити порційні форми фольгою і випікати в духовці на водяній бані 20 хвилин. Видалити фольгу і випікати ще 20 хвилин. охолодити 5 хвилин і викласти пудинг на блюдо. Подавати теплим з рештою карамельним соусом.


  • яблука, неочищенных и нарезанных соломкой— 2 штуки
  • лимон,сік— 1 штука
  • вершкового масла кімнатної температури— 1 Ст. ложка
  • білого хліба— 240 грам
  • жирних вершків— 11/4 склянки
  • великих яйця— 3 штуки
  • цукру— 1/2 склянки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • екстракту ванілі— 2 чайних ложки
  • меленого мускатного горіха— 1/4 чайних ложки
  • карамельно-ванильный соус с виски— — частин
Розігріти духовку до 160 градусів. Змішати яблука в невеликій мисці з лимонним соком, відкласти в сторону. Змастити маслом порційні форми для випікання. Нарізати хліб на вісім скибочок, кожну скибочку - на 4 частини, відкласти в сторону.

У великій мисці збити вершки, яйця, цукор, сіль, ваніль і мускатний горіх. Додати хліб і перемішати.

помістіть 1 столову ложку карамельного соусу в кожну порційну форму. Додати приблизно 1 / 3 чашки яблучної суміші, 1 / 3 склянки хлібної суміші. Додати другий шар соусу, яблучну суміш, хлібну суміш.

Накрити порційні форми фольгою і випікати в духовці на водяній бані 20 хвилин. Видалити фольгу і випікати ще 20 хвилин. охолодити 5 хвилин і викласти пудинг на блюдо. Подавати теплим з рештою карамельним соусом.


Подібні рецепти

Карамельний пудинг

Шоколадні тістечка з сіллю

Ділюся рецептом карамельного пудингу з тофу. У нього виходить ніжна, м'яка консистенція і приємний вершковий смак. Такий десерт підійде для пісного або веганскої харчування. опис приготування: Докладніше, як приготувати карамельний пудинг, я розповім нижче. Для цього рецепта необхідний шовкови...

Карамельний десерт

Карамельний десерт

Відмінне частування не тільки святкового столу, але і просто до чашечки кави. Вдале поєднання солодкої карамелі, солоних крекерів і шоколаду. ділюся рецептом! опис приготування: Хто в дитинстві не любив солоний крекер зі згущеним молоком? Це незвичайне поєднання добре запам'яталося мені, тому ...

Карамельний мус

Карамельний мус

Карамельний мус готується близько трьох годин. Два з них мус треба охолоджувати в холодильнику. Карамель ми приготуємо в домашніх умовах з коричневого цукру. Нам також знадобиться желатин і вершки. опис приготування: Як приготувати карамельний мус? 1. Всипте в миску желатин і залийте невеликою...

Карамельний пиріг

Карамельний пиріг

Рецепт приготування пирога з товстим шаром карамелі з вершків, цукру, кукурудзяного сиропу і ванільного екстракту. опис приготування: Цей пиріг краще їсти на наступний день після приготування. розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 3/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки паличка розм'якшеного несо...

Карамельний попкорн

Карамельний попкорн

А ви коли-небудь робили домашній попкорн? виходить смачніше, ніж в кінотеатрі, не кажучи вже про магазинних пачках. З такою закускою фільм точно буде цікавіше і запам'ятається. Перевірте це на собі! опис приготування: Я розповім вам, як приготувати карамельний попкорн. Мій найулюбленіший варіа...