Рецепт Відкритий торт

Рецепт Відкритий торт
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Люблю готувати за старими сімейними рецептами. Моя бабуся знала, як приготувати ідеальний відкритий торт. Одна з моїх улюблених комбінацій — шоколад і апельсин вашій увазі!

опис приготування:

Для правильної консистенції цього торта використовується згущений крем. Готую цей торт з лікером "; Куантро ";, він має дуже сильний і приємний смак апельсина. Але можна готувати і без нього. Шоколад можна замінити "; Нутеллою" або будь-який інший шоколадною пастою.

  • Вершковий сир— 250 грам
  • апельсин— 1 штука
  • шоколад— 150 грам
  • Пісочне печиво— 300 грам
  • желатин— 1 Ст. ложка
  • вода— 60 мілілітрів
  • Вершкове масло— 90 грам
  • Цукрова пудра— 60 грам
  • Згущене молоко— 600 грам
  • Шоколадна паста— 2 Ст. ложки
  • Лікер & Quot; Куантро"  — 1 Ст. ложка(по бажанню)
  • вершки— 250 грам
  • апельсинова цедра— 2 чайних ложки
1 Подрібніть печиво до дрібної крихти, з'єднайте з розтопленим вершковим маслом і перемішайте.

2 викладіть суміш, утрамбовуючи, в форму для випічки і залиште в холодильнику охолоджується.

3 Розчиніть желатин в теплій воді і остудіть його до кімнатної температури.

4 Збийте вершковий сир блендером до однорідної маси разом з цукровою пудрою. Додайте згущене молоко і продовжуйте збивати. Влийте в суміш желатин.

5 Розділіть сирну масу на дві рівні частини. В одну додайте розтоплений шоколад і фундук, а в другу апельсинову цедру, сік і лікер, якщо використовуєте.

6 Суміш повинна бути густою, але якщо вона трохи рідка, поставте в холодильник на кілька хвилин, поки злегка не загусне.

7 Викладіть помаранчевий шар на основу, а потім шоколадний шар. Накрийте харчової плівкою і поставте в холодильник до застигання.

8 Прикрасьте торт тертим шоколадом, апельсиновою цедрою і збитими вершками.

9 Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Відкритий торт з ягодами

Відкритий пиріг з куркою і грибами

Хочу запропонувати вам на замітку абсолютно нескладний, але при цьому вишуканий і дуже класний варіант, як приготувати відкритий торт з ягодами. опис приготування: Це неймовірно апетитний і дуже ніжний десерт. Такий відкритий торт з ягодами в домашніх умовах прекрасно підійде для святкового ст...

Відкритий пиріг з замороженими ягодами

Відкритий пиріг з замороженими ягодами

Хочу з вами поділитися рецептом приготування відкритого пирога з замороженими ягодами. Виходить ніжна випічка, яку ще називають клафути. А як бонус — клафути ананасом! смачно! опис приготування: Цей простий рецепт відкритого пирога з замороженими ягодами — справжнє диво! Смачна і ніжна випічка...

Відкритий сливовий пиріг

Відкритий сливовий пиріг

Відкритий сливовий пиріг — ця страва, гідного занесення в свій кулінарний арсенал. Готується до божевілля просто, проте виходить дуже ефектним і, звичайно ж, смачним. опис приготування: Наскільки я знаю, подібні відкриті пироги дуже популярні в німецькій традиційної кухні, проте не беруся стве...

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом — думаю, назва страви досить змістовне і не потребує додаткових описах Просто і смачно! опис приготування: Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом — це абсолютно новий погляд на бутерброди я...

Відкритий пиріг з картоплею і молоками оселедця

Відкритий пиріг з картоплею і молоками оселедця

хрустке тісто, незвичайна начинка і золотиста сирна скоринка - такий пиріг вже точно не залежиться! опис приготування: залишки, як відомо, бувають не тільки солодкі. Часом залишається трохи від вечері або обіду, тоді завжди можна скласти цікавий пиріг! наприклад, у нас часто залишаються молоч...