Рецепт Смажений морський окунь

Рецепт Смажений морський окунь
Кількість порцій: 3 Час приготування: 40 хв.
Смажений морський окунь — блюдо досить просте, але в той же час вишукане. Морський окунь — риба корисна, містить багато вітамінів і мінералів, до того ж дуже легко готується. даю рецепт!

опис приготування:

смачно, швидко, красиво. Кожна господиня любить такі страви. Цей рецепт з такого розряду. Як приготувати морського окуня смаженого на сковороді? Дуже легко! Наступні дії і у вас все вийде!

  • Морський окунь— 2-3 штук
  • яйце— 2 штуки(1 шт. для змащення)
  • Цибуля— 2 штуки
  • сіль, перець, приправи— — За смаком
  • Панірувальні сухарі— — За смаком
Смажений морський окунь - фото крок 1 Рибу розморозити при кімнатній температурі. Зрізати все непотрібне — голову, плавники, вынуть потроха, добре промити внутрішність, видалити чорну плівку. Рибу обтерти сіллю, приправами і залишити на 20-30 хвилин.

Смажений морський окунь - фото крок 2 очищаємо цибулю. Одну цибулину дрібно нарізаємо і обсмажуємо, в цей же час варимо в круту одне яйце. Потім його дрібно нарізаємо, змішуємо з цибулею, додаємо приправ і фаршируємо цією сумішшю рибу.

Смажений морський окунь - фото крок 3 Інша яйце розбиваємо в миску, збиваємо його. Кожен шматочок гарненько вимазувати в яйці і обвалюють у панірувальних сухарях.

Смажений морський окунь - фото крок 4 Потім кожен шматочок обсмажуємо в сковороді на рослинній олії з двох боків до золотистої скоринки.

Смажений морський окунь - фото крок 5 В цей же час в іншій сковорідці обсмажуємо кільцями нарізану цибулю, так само вивалених в панірувальних сухарях.

Смажений морський окунь - фото крок 6 Рибу і цибулю з'єднуємо і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Смажений морський лящ з зеленню

Смажений морський окунь з апельсиновим соусом

Сьогодні на вечерю — пан Лящ. Приготування страви не складе особливих труднощів і не займе багато часу. Як гарнір до запеченої риби нарвемо побільше зелені. Дайте по лящеві всім своїм гостям! опис приготування: 1. перше, що нам потрібно зробити це підготувати рибу до головної дії. видаліть киш...

Окунь по-мексиканськи

Окунь по-мексиканськи

Рецепт страви з морепродуктів з прянощами по-мексиканськи опис приготування: Рибне філе слід трохи скропити лимонним соком, а потім посолити. Кубиками нарізаються цибулю, часник і солодкий перець. Те ж саме стосується і помідор, тільки їх попередньо слід очистити від шкірки. Всі овочі переміш...

Окунь річковий в духовці

Окунь річковий в духовці

окунь — відмінна видобуток для будь-якого рибалки. Але тільки ось чистити і готувати його вже не так приємно. Хочу порадити вам відмінний рецепт, як приготувати окуня річкового в духовці. опис приготування: Основна принадність полягає в тому, що окуня немає необхідності очищати. Пропоную вашій...

Смажений з устрицями і овочами

Смажений з устрицями і овочами

Рецепт приготування смажених кубиків кукурудзяного і італійського хліба з устрицями, морквою, селерою, цибулею, курячим бульйоном, шавлія, розмарином і петрушкою. опис приготування: Ця страва може подаватися як на гарнір, так і використовуватися в якості начинки при приготуванні птиці або риби...

Смажений лосось з чорничним соусом

Смажений лосось з чорничним соусом

Рецепт приготування смаженої на грилі лосося з соусом з лука, часнику, свіжої чорниці, кетчупу, яблучного оцту, гірчиці і Вустершірского соусу. опис приготування: Чорничний соус барбекю являє собою суміш гострого, пряного і солодкого смаку. філе лосося зі шкірою— 4 штуки(по 180 г) сіль і мел...