Рецепт Шлуночки курячі на сковороді

Рецепт Шлуночки курячі на сковороді
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Правильно приготувати курячі тельбухи - це велика майстерність. адже шлунки (нирки) і серця мають специфічний запах. розповідаю, як приготувати шлуночки курячі на сковороді.

опис приготування:

Шлунки можна використовувати для приготування салатів, а також подати як печеня або до гарніру з макаронів, картоплі. Найчастіше шлунки гасять з луком і морквою. Перед приготуванням шлунки необхідно відварити в підсоленій воді, інакше вони будуть жорсткі.

  • курячі шлунки— 0,7 кілограма
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля— 2 штуки
  • Мариновані огірки— 2 штуки
  • вода— 100 мілілітрів
  • крем— 100 мілілітрів
  • Соєвий соус— За смаком
  • часник— 2 зубчики
  • Соняшникова олія— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
1 Очищені шлуночки вимийте і відваріть в підсоленій воді близько 1 годину, потім перекладіть їх в миску і остудіть.

2 Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і вимийте, потім розріжте на 2 частини і наріжте тонкими півкільцями. морквину очистіть, потім натріть її на крупній тертці.

3 Очистіть часник і роздушіть його, додайте в розпечену сковороду з рослинним маслом, обсмажуйте пару хвилин, потім приберіть його.

4 Викладіть на сковороду цибулину, обсмажуйте 2-3 хвилини, потім додайте моркву, посоліть і влийте соєвий соус.

5 Тим часом наріжте шлунки смужками, а мариновані огірочки - кубиками. Додайте до моркви з цибулею, влийте воду і тушкуйте півгодини.

6 через 30 хвилин додайте сметану, перемішайте, за смаком посоліть і поперчіть, тушкуйте ще 20 хвилин.

7 Зніміть сковороду з вогню і подавайте блюдо гарячим. Смачного!

Подібні рецепти

Шлуночки курячі смажені

Курячі шлуночки

Багато господині не використовують в щоденному меню субпродукти, так як просто не знають простих і смачненьких рецептів. Хочу запропонувати вам класний варіант на швидку руку, який варто взяти на замітку! опис приготування: покажу, як приготувати шлуночки курячі смажені з цибулею всього за 20 ...

Шлуночки курячі, тушковані в майонезі

Шлуночки курячі, тушковані в майонезі

Сьогодні я розповім, як приготувати шлуночки курячі, тушковані в майонезі. Буде дуже ніжно і соковито, а саме блюдо відмінно підійде до гарніру з картоплі. Приступимо до приготування! опис приготування: Відмінний варіант "; гуляшу" з курячих шлуночків! Благодаря майонезу, вони виходять неймові...

Смажені курячі ніжки на сковороді

Смажені курячі ніжки на сковороді

Смажені курячі ніжки на сковороді готуються з цибулею, помідорами. Вони маринуються в соусі з натурального йогурту і імбиру. Смачні та ароматні смажені курячі ніжки вам сподобаються! опис приготування: Смажені курячі ніжки на сковороді добре подавати з картопляним пюре. Викладіть ніжки разом з...

Смажені курячі крильця на сковороді

Смажені курячі крильця на сковороді

Смажені курячі крила з ароматними травами дуже прості в приготуванні і вимагають мінімуму продуктів. Я приготувала їх на сковороді гриль, але можна підсмажити крильця і ​​на звичайній сковороді. опис приготування: розповідаю, як приготувати "; Смажені курячі крильця ";. Завжди намагайтеся купу...

Смажена грудка на сковороді

Смажена грудка на сковороді

Смажена грудка на сковороді — звуки тривіальні, однак якщо грудку подати з чіпсами, авокадо, бобами і смачним соусом сальсою, то вийде зовсім нетривіальний мексиканський начос. пробуємо? опис приготування: Готується смажена грудка на сковороді дуже просто і швидко, а ось подати грудку таким чи...