Рецепт Печеня зі свинячими реберцями

Рецепт Печеня зі свинячими реберцями
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Дуже смачне і легке в приготуванні блюдо. Можна приготувати і на сімейне торжество.

опис приготування:

просте, ситне і ароматне блюдо, яке дуже люблять готувати і є чоловіки. Рецепт приготування цієї страви дуже простий, рекомендую його молодим господаркам. Печеня зі свинячими реберцями можна готувати і порційно — в горщиках, а можна і у великій каструлі або в казані. Блюдо це завжди вдається, м'ясо в жаркому виходить ніжним і соковитим. сподіваюся, що рецепт приготування печені зі свинячими реберцями стане для вас одним з улюблених. Смачного вам обіду!

  • Свинячі реберця— 1 кілограм
  • Картопля— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • морква— 2-3 штук
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне— 4-5 Ст. ложок
  • сіль— 2 чайних ложки(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
Печеня зі свинячими реберцями - фото крок 1 Свинячі реберця розрізаємо, rubima, моєму. Прибираємо зайву вологу.

Печеня зі свинячими реберцями - фото крок 2 Обсмажуємо підготовлені шматочки реберець на розігрітій олії з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Краще це робити на сильному вогні. Обсмажені шматочки перекладаємо в казан або товстостінну каструлю.

Печеня зі свинячими реберцями - фото крок 3 Чистимо і моєму морква. Нарізаємо її кільцями або напівкруглими скибочками.

Печеня зі свинячими реберцями - фото крок 4 чистий цибулю, миємо й нарізаємо півкільцями.

Печеня зі свинячими реберцями - фото крок 5 на маслі, що залишився після смаження реберець, обсмажуємо цибулю з морквою. Цей процес займе у нас хвилин 5-7.

Печеня зі свинячими реберцями - фото крок 6 Викладаємо моркву з цибулею до м'яса, доливаємо приблизно стакан води, половину солі і ставимо на вогонь. Готуємо приблизно хвилин 20 під кришкою.

Печеня зі свинячими реберцями - фото крок 7 Чистим картошку, миємо й нарізаємо невеликими кубиками. Відправляємо картоплю до м'яса, додаємо сіль, що залишилася, перець.

Печеня зі свинячими реберцями - фото крок 8 перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо ще хвилин 20-25. хв 5 до закінчення часу готування, додамо подрібнений часник.

Подібні рецепти

Печеня з копченими реберцями

Капуста, тушкована зі свинячими реберцями

ароматне, ситне і смачне блюдо без особливого клопоту. опис приготування: Печеня з копченими реберцями готується швидко і виходить завжди смачним. Аромати від підготовлюваного блюда заповнять ваш будинок і домочадці будуть квапити вас з приготуванням. розповідаю, як приготувати печеню з копчен...

Капуста, тушкована з реберцями

Капуста, тушкована з реберцями

капуста, тушкована з реберцями - прекрасне блюдо, яке зовсім нескладно приготувати. Даю рецепт цієї страви. опис приготування: Приготуйте капусту, тушковану з реберцями, за цим рецептом - і отримаєте дуже смачний і ситний обід! Таку капусту цілком можна подавати і без гарніру, але при бажанні ...

Печеня з дикої качки

Печеня з дикої качки

Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Рецепт приготування печені з сочевиці, болгарського перцю, помідорів, квасолі і цибулі. опис приготування: У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю, зелений і червоний болгарський перець, морква, чилі халапеньо і часник. смажити, поки овочі не стануть м'яким...