Рецепт Паста з брокколі і тунцем

Рецепт Паста з брокколі і тунцем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування італійської пасти з брокколі, тунець, зеленим горошком, петрушкою, сиром пармезан і йогуртом.

опис приготування:

Пропустити часник через прес. Розморозити зелений горошок. У великій каструлі довести воду до кипіння. Між іншим, в мисці змішати тунця і часник до консистенції пюре. Додати йогурт і чорний перець.

Коли вода почне кипіти, додати сіль і пасту. варити близько 7 хвилин. Додати горошок і брокколі в до пасти. продовжувати варити, поки макарони і овочі не будуть готові, від 3 до 5 хвилин. Злити воду і перемішати пасту з овочами з тунцем, петрушкою і оливковою олією. Посипати пармезаном і відразу ж подавати.

  • тунця— 200 грам
  • часнику— 2 зубчики
  • чорного перцю— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • пасти пенне— 180 грам
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
Пропустити часник через прес. Розморозити зелений горошок. У великій каструлі довести воду до кипіння. Між іншим, в мисці змішати тунця і часник до консистенції пюре. Додати йогурт і чорний перець.

Коли вода почне кипіти, додати сіль і пасту. варити близько 7 хвилин. Додати горошок і брокколі в до пасти. продовжувати варити, поки макарони і овочі не будуть готові, від 3 до 5 хвилин. Злити воду і перемішати пасту з овочами з тунцем, петрушкою і оливковою олією. Посипати пармезаном і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Паста з тунцем консервованим

Абрикосовий компот

Паста з тунцем консервованим ідеально підходить для робочих буднів. Блюдо готується за 15 хвилин; за час, поки вариться паста, готуємо соус. виходить смачно, просто, ситно і з перчинкою (чилі!). опис приготування: Паста з тунцем консервованим відмінно підійде на обід або вечерю. Таку пасту мож...

Паста з тунцем і ančousami

Паста з тунцем і ančousami

подивіться, як приготувати пасту з тунцем і анчоусами - одне з тих страв, які стають «паличкою-виручалочкою»: коли втомився, немає часу, але треба поїсти і бажано повкуснее. опис приготування: Чим хороші рецепти італійської пасти? тим, що соус готується одночасно з варінням макаронів, а значит...

Паста з тунцем і апельсиновим соусом

Паста з тунцем і апельсиновим соусом

Рецепт приготування італійської пасти з тунцем і пікантним соусом з апельсинової цедри, апельсинового соку, гірчиці і червоного перцю. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Викласти макарони і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити вод...

Паста і брокколі

Паста і брокколі

Рецепт приготування макаронних виробів з брокколі. Процес приготування нагадує різотто. кількість порцій: 2-4 макарони— 500 грам брокколі— 1 штука цибулина— 1 штука(маленька) часник— 2 зубчики файл ančousa— 2 штуки Чилі— 1 штука(Cipot або Serrano) подрібнені помідори— 400 грам Сухе біле вино— 1...

Паста з брокколі та анчоусами

Паста з брокколі та анчоусами

Рецепт приготування пасти з брокколі, анчоусами, часником і сиром. опис приготування: У великій каструлі довести воду до кипіння, посолити. Додати брокколі. варити приблизно 1 хвилину. Відкинути брокколі на друшляк і дати стекти воді. Довести воду до кипіння і додати макарони, варити до готов...