Рецепт Ovoshtnaya Iqra

Рецепт Ovoshtnaya Iqra
Кількість порцій: 3 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт заготовки овочевої ікри на зиму.

опис приготування:

1. Очистити моркву і цибулю. Ретельно промити помідори, яблука і перці. Видалити серцевину з яблук і перців. Нарізати овочі невеликими шматочками, пропустити через м'ясорубку. Так само для подрібнення можна використовувати блендер.

2. Перекласти "; овочеве пюре" в каструлю. Додати сіль і перець, полити олією. Варити на слабкому вогні протягом 3 годин, періодично помішуючи.

3. Ретельно промити і нарізати всю зелень. Почистити часник і покришити. Додати подрібнений часник і зелень в овочеве пюре. Продовжувати готувати ще 15 хвилин. Викласти овочеву ікру по стерильним банкам. Запечатати кришками і дочекатися повного охолодження. Прибрати банки в темне прохолодне місце.

  • помідори— 2,5 кілограма
  • ріпчаста цибуля— 0,5 кілограма
  • морква— 0,5 кілограма
  • солодкий перець— 0,5 кілограма
  • яблука— 0,5 кілограма
  • часник— 300 грам
  • гіркий перець— 1 штука
  • пучок петрушки— 1 штука
  • селера— 1 штука
  • рослинна олія— 1 Склянка
  • сіль і перець— — За смаком
1. Очистити моркву і цибулю. Ретельно промити помідори, яблука і перці. Видалити серцевину з яблук і перців. Нарізати овочі невеликими шматочками, пропустити через м'ясорубку. Так само для подрібнення можна використовувати блендер.

2. Перекласти "; овочеве пюре" в каструлю. Додати сіль і перець, полити олією. Варити на слабкому вогні протягом 3 годин, періодично помішуючи.

3. Ретельно промити і нарізати всю зелень. Почистити часник і покришити. Додати подрібнений часник і зелень в овочеве пюре. Продовжувати готувати ще 15 хвилин. Викласти овочеву ікру по стерильним банкам. Запечатати кришками і дочекатися повного охолодження. Прибрати банки в темне прохолодне місце.

Подібні рецепти

Ovoshtnaya salysa

Ovoshtnaya «Pannakotta» з сиром

Ovoshtnaya salysa — мексиканська закуска з порізаних овочів. Така сальса може зберігається до чотирьох днів в холодильнику, в закритій тарі. Блюдо часто подають з тостами або грінками. Спробуйте! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування овочевої сальси. Готується все елементарно,...

Ovoshtnaya запечених страв

Ovoshtnaya запечених страв

Рецепт приготування запіканки з лука, морква, пастернаку і брукви з часником, шавлія, розмарином і хлібними кубиками. опис приготування: Ovoshtnaya запечених страв, рецепт якої мені дістався ще від бабусі, є відмінним низькокалорійним стравою, яке буде мати гарний вигляд на вашому обідньому аб...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...