Рецепт Осетрина на грилі

Рецепт Осетрина на грилі
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв.
Осетрина на грилі — просте, але розкішне блюдо. У цьому рецепті я вам покажу і розкажу, як приготувати осетрину на грилі, щоб вона вийшла максимально соковитою, ніжною і смачною.

опис приготування:

М'ясо осетрини особливо цінне не тільки як за своїм складом, так і за смаковими якостями, це дуже некостістая риба і вона має високу біологічну цінність.

Як зробити осетрину на грилі більш корисною? відповідь проста — готувати її якомога простіше: для маринаду використовувати невелику кількість компонентів. до речі кажучи, класичний рецепт осетрини на грилі не передбачає використання білого вина для маринаду. Однак я його додаю "; за звичкою" і мені завжди дуже подобається.

Ну, досить демагогії — читаємо рецепт осетрини на грилі і готуємо! Бажаю удачі в приготуванні.


  • Филе остерины— 1-1,5 кілограма
  • Сік лимона— 1 штука
  • сіль, перець— — За смаком
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • Сухе біле вино— 250 мілілітрів
  • Овочі— — За смаком(на гарнір: помідори, болгарський перець, цибуля, зелень)
Осетрина на грилі - фото крок 1 Если у вас целый осетр, то начинаем с того, что промываем хорошенько рыбу от слизи под проточной водой, освобождаем тушку от потрохов и нарезаем на медальоны. Если же у вас готовые стейки из магазина, то просто тщательно промываем и обсушиваем их. Далее готовим маринад для осетрины. Для приготовления маринада в удобной миске смешаем: вино, рослинне масло і сік лимона. Стейки хорошенько посолим и поперчим и опустим в маринад и отправим рыбу на несколько часов в холодильник.

Осетрина на грилі - фото крок 2 Затем разогреваем домашний гриль или духовку в режиме гриль и смазываем решетку растительным маслом. В случае запекания осетрины в духовке, под решетку необходимо подставить противень, так как рыба жирная и может закапать всю камеру. Затем на решетку выкладываем медальоны и готовим рыбу около 20-30 хвилин.

Осетрина на грилі - фото крок 3 Поки готується риба, займемся гарниром. Лучший гарнир к жирной осетрине — овочі. На ваш вкус овощи можно подавать как свежими, так и приготовленными в гриле вместе в рыбой. Лучше всего к осетру подходят белые сухие вина французского региона, также к блюду можно подать белый итальянский хлеб — чіабатта. Смачного!

Подібні рецепти

Осетрина на вугіллі

Копчена осетрина

Осетрина на вугіллі — дуже смачна страва, яке добре підходить для шикарного обіду на природі. Для пріготоленія потрібно зовсім небагато — лимон і спеції, проте смак риби залишає сильні враження. опис приготування: Рецепт осетрини на вугіллі з фото наочно вам покаже, як можна приготувати дуже с...

Осетрина в томаті

Осетрина в томаті

Домашній рецепт осетрина в томаті — приготування смачного рибного страви під томатним соусом. Осетрина в томаті — це типове італійське блюдо яке дуже популярно в Росії. опис приготування: Осетрина ошпарюють в киплячій воді, після чого очищається від кісток і шкіри. Наріжте її порційно і залийт...

Ідеальний стейк на грилі

Ідеальний стейк на грилі

Що може бути краще ідеально приготованого стейка на грилі? Пропоную рецепт смачного і соковитого стейка, який Ви з великим задоволенням приготуєте на свіжому повітрі. опис приготування: Приготуйте соковитий класичний стейк на свіжому повітрі. На мій погляд, для приготування смачного, ніжного м...

Кальмар на грилі

Кальмар на грилі

пікантний, дуже ніжний і апетитний кальмар на грилі в домашніх умовах - прекрасний варіант для низькокалорійного і корисного страви на пікнік. дивіться, як приготувати кальмар на грилі. опис приготування: Варіантів приготування кальмара багато, і всі вони відрізняються в основному маринадом. С...

Піца на грилі на сніданок

Піца на грилі на сніданок

Рецепт приготування піци на сніданок з яйцями, беконом, сиром Моцарелла, сиром Пармезан, петрушкою і зеленою цибулею. опис приготування: Якщо у вас є готове тісто для піци, то всього за 25 хвилин ви приготуєте ситний смачний сніданок. тесту для піци— 360 грам оливкова олія— За смаком яйця— 3...