Рецепт Осетрина в томаті

Рецепт Осетрина в томаті
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Домашній рецепт осетрина в томаті — приготування смачного рибного страви під томатним соусом. Осетрина в томаті — це типове італійське блюдо яке дуже популярно в Росії.

опис приготування:

Осетрина ошпарюють в киплячій воді, після чого очищається від кісток і шкіри. Наріжте її порційно і залийте окропом. До складу приправ включите коріння, перець і сіль. Всі гаситься до готовності.

Для гарніру відварити зелений горошок. Печериці обсмажуємо у власному соку. Ракові шийки варяться, а потім чистяться.

Борошно для соусу спассеруйте на 20г вершкового масла, охолоджується, розлучається бульйоном і ретельно вимішує. Влийте залишки бульйону, змішайте і прокип'ятіть. Додайте до борошняної масі спасерувати томат, цукор і сіль, після чого варіть близько 10 хвилин.

Готова риба викладається в центр блюда, а навколо розкладається гарнір з соусом. Блюдо оформляється зеленню.


  • осетрина— 1.2 кілограма
  • сіль— 20 грам
  • сіль— 20 грам
  • корінь— 60 грам
  • чорний перець— 8-10 штук(горошин)
  • горошок зелений— 100 грам
  • печериці— 100 грам
  • ракові шийки— 15-20 штук
  • зелень— — За смаком
  • вершкове масло— 40 грам
  • борошно пшеничне— 20-30 грам
  • бульон рыбный— 200 грам
  • томат-пюре— 330 грам
  • цукор— — За смаком
Осетрина ошпарюють в киплячій воді, після чого очищається від кісток і шкіри. Наріжте її порційно і залийте окропом. До складу приправ включите коріння, перець і сіль. Всі гаситься до готовності.

Для гарніру відварити зелений горошок. Печериці обсмажуємо у власному соку. Ракові шийки варяться, а потім чистяться.

Борошно для соусу спассеруйте на 20г вершкового масла, охолоджується, розлучається бульйоном і ретельно вимішує. Влийте залишки бульйону, змішайте і прокип'ятіть. Додайте до борошняної масі спасерувати томат, цукор і сіль, після чого варіть близько 10 хвилин.

Готова риба викладається в центр блюда, а навколо розкладається гарнір з соусом. Блюдо оформляється зеленню.


Подібні рецепти

Осетрина на грилі

Копчена осетрина

Осетрина на грилі — просте, але розкішне блюдо. У цьому рецепті я вам покажу і розкажу, як приготувати осетрину на грилі, щоб вона вийшла максимально соковитою, ніжною і смачною. опис приготування: М'ясо осетрини особливо цінне не тільки як за своїм складом, так і за смаковими якостями, це дуж...

Осетрина на вугіллі

Осетрина на вугіллі

Осетрина на вугіллі — дуже смачна страва, яке добре підходить для шикарного обіду на природі. Для пріготоленія потрібно зовсім небагато — лимон і спеції, проте смак риби залишає сильні враження. опис приготування: Рецепт осетрини на вугіллі з фото наочно вам покаже, як можна приготувати дуже с...

Огірки в томаті на зиму

Огірки в томаті на зиму

Якщо ви хочете круглий рік хрустіти огірочками, пропоную вам один з рецептів приготування огірків в томаті на зиму в домашніх умовах. опис приготування: Пропоную вам найпростіший рецепт приготування огірків в томаті на зиму: 1. Моєму огірки в холодній воді, нарізаємо кільцями. Ми залишаємо їх ...

Гостра заправка для борщу в томаті

Гостра заправка для борщу в томаті

Дуже люблю цю зимову заготовку. Овочі зберігають свій смак і колір, борщ виходить ароматним і насиченим. іноді, на приготування борщу мінімум часу, ось і рятує вже приготовлена ​​заправка. опис приготування: Зазначено кількість продуктів на 1 пол літрову банку. Овочі середнього розміру. взимку...

Кабачки, смажені в томаті, на зиму

Кабачки, смажені в томаті, на зиму

кабачки, смажені в томаті, на зиму — прекрасна закуска на святковий стіл, яка добре поєднується з різноманітними м'ясними стравами. Кабачки готуються дуже просто і можуть довго зберігається. опис приготування: Приготовим кабачки, смажені в томаті, на зиму в домашніх умовах. Кабачки нарізаємо д...