Рецепт Оригінальний паску «Kraffin»

Рецепт Оригінальний паску «Kraffin»
Кількість порцій: 3 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Паска & Quot; Kraffin" захоплює не тільки своїм здобним м'якушем, але і оригінальним видом. Він виходить в міру солодким, посипається цукровою пудрою, так що ласунам можна збільшити кількість цукру.

опис приготування:

Пропоную вам подивитися детальний покроковий рецепт, як приготувати оригінальний паску "; Краффін ";. Здобне тісто паски з традиційним додаванням сухофруктів і горіхів перетворюється в листковий повітряний і легкий м'якуш. Форми для запікання я використовувала таких розмірів: діаметр - 11 см, 9 см я 7 см; а висоту наростила до 12 см за допомогою пергаменту для випічки.

Приємних вам клопоту на кухні! І світлого свята Пасхи!


  • борошно— 350 грам
  • дріжджі— 1 Чайна ложка(швидкодіючі)
  • молоко— 110 мілілітрів
  • цукор— 80 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • жовток— 2 штуки
  • яйце— 1 штука
  • Вершкове масло— 40 грам(розтоплене)
  • журавлина в'ялена— 125 грам
  • горіхи— 100 грам(мигдаль)
  • Мускатний горіх— 1 Чайна ложка
  • ванілін— 1 щіпка
  • Вершкове масло— 100 грам(для змазування)
  • Цукрова пудра— 1 Ст. ложка(для посыпки)
Оригінальний паску Підготуйте необхідні продукти. просійте борошно, з'єднайте з сухими швидкодіючими дріжджами. Вершкове масло (40 г) розтопіть.

Оригінальний паску яйця, жовтки, цукор і ванілін збийте в світлу пишну піну.

Оригінальний паску У борошно додайте тепле молоко, яєчну суміш, сіль, перемішайте. Додайте розтоплене вершкове масло, замісіть липке тісто. У міру замісу (не менше 10 хвилин) тісто перестане липнути до рук. Муки не додавайте. Миску змастіть розтопленим вершковим маслом, помістіть туди тісто, трохи змастіть його зверху маслом, накрийте харчовою плівкою і поставте в тепле місце без протягів на 1,5 годину.

Оригінальний паску Журавлину залийте окропом на 15 хвилин, відкиньте на сито і просушіть паперовим рушником. Подрібнені горіхи злегка підрум'яньте на сухій сковороді.

Оригінальний паску Підійшло тісто розділити на 3 частини, орієнтуючись за розміром своїх форм для запікання. округлите тісто, накрийте харчовою плівкою і залиште відпочити на 10 хвилин.

Оригінальний паску Присипте робочу поверхню борошном. Частину тіста розкачайте в дуже тонкий прямокутний пласт. тісто просвічується, але не рветься. Змастіть пласт розм'якшеним вершковим маслом.

Оригінальний паску Посипте пласт тесту мускатним горіхом, в'яленої журавлиною і горіхами. Поверніть в рулет, накрийте харчовою плівкою і поставте в тепле місце. Так само поступите і з двома іншими частинами тесту.

Оригінальний паску Рулет розріжте гострим ножем посередині уздовж, відступивши пару сантиметрів від початку.

Оригінальний паску Закрутіть спіраллю одну половинку рулету до його початку.

Оригінальний паску Другу половинку закрутіть спіраллю, піднімаючи і укладаючи поверх першої.

Оригінальний паску Акуратно помістіть паску "; Краффін" в форму для запікання, накрийте зверху харчовою плівкою і помістіть в тепле місце на 20 хвилин для підйому.

Оригінальний паску Розігрійте духовку до 200 ° C. Випікайте паски протягом 10 хвилин. Знижуємо температуру до 180 ° С . Форми накрийте зверху фольгою на 10 хвилин, потім акуратно зніміть її і продовжуйте випікати ще 15 хвилин. Повністю остудіть паски. Посипте готові паски цукровою пудрою.

Подібні рецепти

Вівсяний паску

Курник простота (оригінальний рецепт)

Швидкий і простий спосіб порадувати своїх рідних і близьких оригінальним і корисним паскою на Великдень! опис приготування: Сьогодні я хочу поділитися з вами неймовірно простим рецептом страви — вівсяний паску. Це чудове частування може бути приготовлено як альтернатива традиційному пасхальном...

Великодній здобний паску

Великодній здобний паску

Здобний паску за цим рецептом завжди пекла моя бабуся. Цей рецепт вона називала "; віденської здобою ";, з такого тесту завжди виходив дуже м'який та ніжний паску, а також - пиріжки і рогалики. опис приготування: Поділюся з вами бабусиним рецептом, як приготувати великодній здобний паску. На п...

Юдейський паску

Юдейський паску

Оригінальний рецепт приготування іудейського паски по кращим єврейських традицій. смачний, здобний паску на сметані сподобається всім любителям пасхальної домашньої випічки. дивіться рецепт! опис приготування: Не лякайтеся такої кількості інгредієнтів, готувала на велику сім'ю, та ще й в гості...

Великодній сирний паску

Великодній сирний паску

Дуже смачний паску, на приготування якого витрачається мало часу і продуктів. подобається всім — і дорослим, і дітям. опис приготування: Спочатку необхідно приготувати опару: змішати дріжджі, 1 ch.l.sahara і 1 ст.л.мукі і трохи теплого молока або сироватки, і залишити до освіти пінної шапки. В...

Смажені стегенця (оригінальний рецепт)

Смажені стегенця (оригінальний рецепт)

Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати смажені стегенця за оригінальним рецептом. обіцяю, буде дуже смачно! поїхали! опис приготування: Ви дізнаєтеся як приготувати смажені курячі стегенця по простому рецептом. Готову страву можна подавати з будь-яким гарніром, але найкраще з куркою ...