Рецепт М'ясо з сухофруктами

Рецепт М'ясо з сухофруктами
Кількість порцій: 10 — 15 Час приготування: 3 г. 0 хв.
М'ясо з сухофруктами має ніжний вишуканий смак з солодкуватими нотками, а від його аромату просто течуть слинки. Це надзвичайно смачне блюдо не залишить байдужим жодного любителя м'яса!

опис приготування:

М'ясо з сухофруктами можна подавати з будь-яким гарніром (картопляним пюре, будь-якими макаронними виробами, каси, свіжими або тушкованими овочами).

Для приготування яловичини я використовую саме чорнослив і чорний родзинки, т. до. вони мають колір ближчий до м'яса. Якщо ж ви захочете приготувати свинину з сухофруктами, використовуйте родзинки світлих сортів, курагу або сушену світлу сливу. Хоча це абсолютно не принципово. Можете вибирати будь-які сухофрукти на свій смак. За бажанням можна додати чорний мелений перець або інші спеції.


  • яловичина— 2 кілограма
  • цибуля— 1 кілограм
  • чорнослив— 1 Склянка
  • чорний родзинки— 1 Склянка
  • червоне вино— 1/3 — 1/2 склянки
  • сіль— За смаком
  • вершкове масло— За смаком
М'ясо з сухофруктами - фото крок 1 1. м'ясо вимийте, очистіть від плівок і наріжте досить великими шматками. Залийте водою і поставте гаситися на 1,5 - 2 години на маленькому вогні. Через час солі. Поки м'ясо гаситься, наріжте цибулю тонкими півкільцями, обсмажте його на маслі до золотистого. через 1,5-2 годину, після початку гасіння м'яса, додайте до нього трохи олії. Сухофрукти ретельно промийте і додайте в сковороду з золотистою цибулею.

М'ясо з сухофруктами - фото крок 2 2. Цибуля з сухофруктами тушкуйте 5-10 хвилин. Тепер до м'яса додайте вино, збільште вогонь до середнього. Вміст сковороди разом з маслом перекладіть в каструлю до яловичині. Гасіть все разом, періодично помішуючи, ще хвилин 15-20. М'ясо з сухофруктами готове! Смачного!

Подібні рецепти

Вівсяне печиво «міцний» з сухофруктами, горіхами і ягодами

Салат з куркою і креветками

Вівсяне печиво без цукру, муки і яєць. готується легко. Печиво виходить смачне, але при цьому корисне! Одна з улюблених солодощів в нашій родині. опис приготування: Пропорції сухофруктів і горіхів можете змінювати на свій смак! Порізати подрібніше фініки (або інші сухофрукти). подрібнити горі...

Пасха «царська» з сухофруктами

Пасха «царська» з сухофруктами

Ця паска вимагає праці, але вона того варта! дивний рецепт! багатство смаків — в ознаменування Величі і Радості цього Святого свята! опис приготування: сир віджати, протерти через сито, укласти у велику каструлю з товстим дном. Перемішати з яйцями, сметаною і маслом. Поставити каструлю на сла...

Печиво з сухофруктами

Печиво з сухофруктами

обов'язково прочитайте, як приготувати печиво з сухофруктами за моїм рецептом. Ви навіть не уявляєте, яким воно виходить розсипчастим і ароматним. просто смакота, немає слів! опис приготування: З наведеного кількості інгредієнтів виходить багато пенечек, тому якщо намічається до вас в гості ве...

Нуга з горіхами і сухофруктами

Нуга з горіхами і сухофруктами

Проведіть враження на ваших гостей цим чудовим десертом. кількість порцій: 20 готове безе— 350 грам вершки— 200 мілілітрів ванільний цукор— 10 грам листи желатину— 2 штуки ром— 2 Ст. ложки цілісний мигдаль— 80 грам родзинки— 80 грам сушені абрикоси— 80 грам fistashki— 80 грам фруктове пюре— 200...

Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)

Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)

Це м'ясо медіум прожарювання. гурмани, вам сюди! Можна потримати на сковороді і довше, але в моєму варіанті воно незвичайно соковите і добре підсмажити. Справжній м'ясний смак м'якого шматка відбитої вирізки! опис приготування: Замість простої гірчиці я пробував на інших шматках зробити начинк...