Рецепт Карамель в мікрохвильовці

Рецепт Карамель в мікрохвильовці
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
У цьому рецепті я розповім, як приготувати карамель в мікрохвильовці, відмінний варіант приготування цукерок для тих, хто не любить витрачати багато часу на приготування простих десертів.

опис приготування:

Тепер вам не доведеться купувати цукерки в магазині, адже ви зможете приготувати відмінну карамель будинку! Для цього вам знадобиться мінімум інгредієнтів і зовсім небагато зусиль. Ви можете приготувати різну по консистенції карамель залежно від того, скільки часу вона буде перебувати в мікрохвильовці. Обов'язково періодично перемішуйте карамель, щоб вона не згоріла.

  • цукор білий— 90 грам
  • цукор коричневий— 120 грам
  • Вершкове масло— 120 грам
  • Сироп або мед— 120 мілілітрів
  • Згущене молоко— 120 мілілітрів
  • екстракт ванілі— 0,5-1 чайних ложки
  • Морська сіль— За смаком
Карамель в мікрохвильовці - фото крок 1 1. Для початку розтопіть вершкове масло і додайте до нього весь цукор, мідь, згущене молоко і добре перемішайте.

Карамель в мікрохвильовці - фото крок 2 2. Далі відправте карамель в мікрохвильовку з потужністю 800W на 9 хвилин, якщо ви хочете отримати м'яку карамель. Якщо ж ви хочете тверду карамель, потримайте її трохи довше.

Карамель в мікрохвильовці - фото крок 3 3. Під час приготування виймайте і перемішуйте карамель кожну хвилину. Потім вилийте карамель в змащену вершковим маслом форму і дайте їй охолонути, після чого відправте в холодильник на кілька годин. Можете застелити форму харчовою плівкою.

Карамель в мікрохвильовці - фото крок 4 4. Розріжте готову карамель. Смачного!

Подібні рецепти

Ірландська карамель з горіхами

Булочки «собачки»

Рецепт приготування карамелі з ірландським віскі, кави еспресо, шоколадом і лісовими горіхами. Карамельний десерт з горіхами готується дуже швидко. кількість порцій: 4-6 потоку— 1 Ст. ложка Ірландський віскі— 1 Ст. ложка(по бажанню) дрібно мелену каву еспресо— 2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ло...

Карамель з гарбуза

Карамель з гарбуза

В американській кухні дуже люблять використовувати гарбуз в солодкій випічці і десертах. При цьому його м'який смак доповнюють яскравими спеціями. Завжди виходить щось незвичайне для нас, як в цьому рецепті. опис приготування: Цей десерт точно нагадає вам іриски за зовнішнім виглядом і текстур...

М'ясо, тушковане в мікрохвильовці

М'ясо, тушковане в мікрохвильовці

м'ясо, тушковане в мікрохвильовці — це дуже смачна страва з яловичини, яке готується досить швидко — для 25 хвилин. Деякі хитрості дозволяють це блюдо приготувати швидко і смачно. опис приготування: готується м'ясо, тушковане в мікрохвильовці дуже просто. Важливо правильно нарізати яловичину. ...

Жульєн в тарталетках в мікрохвильовці

Жульєн в тарталетках в мікрохвильовці

Об'єднуємо дві чудових кулінарних ідеї: тарталетки і грибний жульєн. Отримуємо чудову домашню закуску, яку можна приготувати в мікрохвильовці. Просто і зі смаком! опис приготування: Тепер ви знаєте, як приготувати жульєн в тарталетках в мікрохвильовці. Важливо відмітити, що тарталетки у мене п...

Стегенця в мікрохвильовці

Стегенця в мікрохвильовці

соковиті, рум'яні стегенця в мікрохвильовці — всього за 20 хвилин! Дуже просте і швидке в приготуванні блюдо, приготувати яке під силу навіть недосвідченому кулінари. опис приготування: Курячі стегна — ця страва, яке до смаку всім і яке не може не вийти. Як тільки їх не готують — і смажать, і ...