Рецепт Капустяний салат з корнішонами
Ми вживаємо велику кількість капусти і солінь, особливо в зимовий період, тому завжди приємно спробувати новий цікавий рецепт з цих інгредієнтів.
опис приготування:
Капустяний салат з корнішонами, червоною цибулею, kapersami, гірчицею і майонезом володіє освіжаючим пікантним смаком. Салат можна подавати як самостійне блюдо, а можна використовувати в якості начинки для гамбургерів. Капустяний салат виходить дуже легким і низькокалорійним.
- капустини— 1/2 штуки(близько 450 г)
- сіль— За смаком
- винного оцту— 2 Ст. ложки
- цукру— 1/2 чайних ложки
- гірчиці— 2 чайних ложки
- майонез— 6 Ст. ложок
- свежемолотого чорного перцю— 1/2 чайних ложки
2. Нарізати червоний лук і корнішони.
3. перемішати цибулю, винний оцет і цукор разом у невеликій мисці. Дати постояти протягом 15 хвилин, потім перемішати з каперсами, kornişonami, маринадом, гірчицею, майонезом і свіжомеленим чорним перцем.
4. Розмішати отриману суміш з нашаткованою капустою і поставити в холодильник на кілька годин перед подачею на стіл.
Подібні рецепти
Капустяний салат з журавлиною
Капустяний салат з журавлиною — джерело вітамінів! Особливо необхідних нам взимку. Журавлину я використовую сушену. У ній збережені всі корисні властивості. Давайте разом приготуємо цей салат. опис приготування: Капустяний салат з журавлиною ніж те нагадує квашену капусту, тільки готується шви...
Капустяний салат з морквою
Капустяний салат з морквою, заправлений олією — найпростіший і один з найпопулярніших традиційних російських салатів. Такий капустяний салат можна подавати і просто так, і як гарнір. опис приготування: Як ви, напевно, здогадалися, цей простий салат складається з двох основних компонентів: капу...
Капустяний салат
Дуже прості інгредієнти корисного вітамінного салату роблять його напрочуд легким. капустяний салат — один з мною улюблених свіжих салатів, капуста виходить солодкої і хрусткої! опис приготування: Сьогодні я розповім, як робити капустяний салат. Рецепт гранично простий, однак потрібно ніде не ...
Капустяний пиріг в мультиварці
Прийшла пора молодої капусти, а з нею - час смачних капустяних пирогів. Простий рецепт капустяного пирога в мультиварці: від нашого столу - до вашого! опис приготування: Одне з головних достоїнств цього пирога - капуста для начинка не пересмажується, а кладеться свіжої. Інша перевага - тісто б...
Капустяний пиріг
Пиріг з капустою готується нескладно, а виходить незмінно смачним! кількість порцій: 16 борошно— 500 грам(для тіста) дріжджі сухі— 7 грам молоко (або вода) — 150 мілілітрів яйця— 1 штука Вершкове масло— 100 грам цукор— 1 Ст. ложка сіль— 0,25 чайних ложки Капуста білокачанна— 300 грам(для начин...