Рецепт Желе з горобини

Рецепт Желе з горобини
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Желе з горобини готується досить просто. Для приготування нам знадобляться плоди горобини, цукор і ванільний цукор, грубка і морозильник. Смачне желе припаде до смаку всім — і дорослим, і дітям!

опис приготування:

Желе з горобини — це дуже смачне частування, схоже на мармелад, яке припаде до смаку і дорослим і дітям. Желе дуже солодке і чудово підходить як частування до чаю. Желе з горобини дуже зручно можна нарізати невеликими шматочками.

Бажаю вдалого приготування і приємного апетиту!


  • горобина— 600-700 грам
  • цукор— 400 грам
  • Пакетик ванільного цукру— 1 штука
Желе з горобини - фото крок 1 Ягоды рябины промываем под проточной водой, засыпаем в кипящую воду. Варим плоды 15 хвилин.

Желе з горобини - фото крок 2 Ягоды откидываем на сито и перетираем.

Желе з горобини - фото крок 3 Должно получится примерно 400 грамм ягодного пюре.

Желе з горобини - фото крок 4 Перекладываем пюре в сотейник или в кастрюлю с толстым дном и засыпаем сахар. Ставимо на середній вогонь.

Желе з горобини - фото крок 5 варимо близько 30 хвилин, до загустіння. Если рябина начнет брызгаться, то накрываем ее ситом, але не кришкою.

Желе з горобини - фото крок 6 форму для выпекания выстилаем пекарской бумагой, заливаем рябиной и отправляем выпекаться в духовку при 60 градусах близько 60 хвилин. Затем полностью остудить, потім зберігати в холодильнику.

Подібні рецепти

Наливка з горобини

Варення з садової горобини

Наливка з горобини в домашніх умовах — це щось більше, ніж просто спиртний напій, це — справжній цілющий нектар. Готується лікер дуже легко і вражає своїм вишуканим смаком. опис приготування: З такою наливкою ви завжди зможете піти в гості або зустріти їх у себе. На святковому столі лікер з г...

Желе з аличі

Желе з аличі

Желе з аличі готується дуже просто. вуглеводи — як слива, тільки дрібна і більш кисла, а тому варення просто і добре желирующих і виходить свіжим і ароматним. опис приготування: Желе з аличі готується дуже просто. У південному регіоні країни, де живе моя мама, ці плоди ростуть в необмеженій кі...

Желе з чорної смородини 5-хвилинка

Желе з чорної смородини 5-хвилинка

Желе з чорної смородини 5-хвилинка — це дуже смачне желейне варення-сироп, яке готується дуже швидко, але вимагає тривалого часу для настоювання. опис приготування: Чомусь саме такий спосіб приготування желе з чорної смородини ми називаємо 5-хвилинка. Напевно через те, що перша частина приготу...

Желе з калини

Желе з калини

Желе з калини — вітамінізоване частування з недорогої місцевої ягоди. Желе можна приготувати всього за пару годин чудное. Його смак сподобається всім "; нелюбителям" калини. Це факт! опис приготування: Желе з калини робиться швидко і легко. думаю, що цукру можна зменшити до 700 грам, якщо Вам ...

Желе з кефіру і желатину

Желе з кефіру і желатину

Желе з кефіру і желатину — це дуже простий і смачний десерт, який ми будемо готувати з медом, ванільним цукром і варенням. Все просто і геніально! опис приготування: Готується желе з кефіру і желатину дуже просто, але застигає довше звичайного. Моя практика показує, що желе застигає приблизно ...