Рецепт Відкриті бургери з яловичиною, квасолею і соусом
Рецепт приготування відкритих бургерів з яловичиною, зеленою квасолею і соусом з хрону і петрушки.
опис приготування:
Розділити яловичину на чотири котлети, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати котлети, смажити від 6 до 8 хвилин з кожного боку. Викласти на блюдо, накрити алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону.
У неглибокій пательні об'єднати квасоля, цибуля і чашку води, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і варити, помішуючи іноді, поки квасоля не буде готова, від 5 до 7 хвилин. Прибрати кришку і варити, помішуючи, поки вода не випарується, близько 2 хвилин.
зробити соус. У невеликій мисці змішати разом майонез, петрушку і хрін, приправити сіллю і перцем. Викласти помідори і котлети на підсмажених скибочках хліба, полити зверху соусом і подавати з зеленою квасолею.
- яловичого фаршу— 650 грам
- сіль і мелений перець— — За смаком
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- зеленої квасолі— 450 грам
- середній червоний лук— 1 штука
- легкого майонезу— 1/3 склянки
- свіжої петрушки— 1/4 склянки
- хрону— 1 Ст. ложка
- помідора— 4 скибочки
- хліба, підсмаженого— 4 скибочки
У неглибокій пательні об'єднати квасоля, цибуля і чашку води, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і варити, помішуючи іноді, поки квасоля не буде готова, від 5 до 7 хвилин. Прибрати кришку і варити, помішуючи, поки вода не випарується, близько 2 хвилин.
зробити соус. У невеликій мисці змішати разом майонез, петрушку і хрін, приправити сіллю і перцем. Викласти помідори і котлети на підсмажених скибочках хліба, полити зверху соусом і подавати з зеленою квасолею.
Подібні рецепти
Борщ класичний холодний
У вас в руках хороший шматок м'яса і овочі. Какао блюдо приходить вам в голову з цими продуктами? У мене спекотне. Чоловік його обожнює, тому згадаємо рецепт. Тільки спробуємо додати дещо нове. опис приготування: У цьому варіанті ви можете пробувати різні поєднання приправ і овочів, тільки збе...
Овочі з яловичиною в меду
Простий рецепт приготування смачної страви з овочів і яловичини приправленою медом. Незвичайне поєднання смаків. опис приготування: Простий рецепт приготування смачної страви з овочів і яловичини приправленою медом. Незвичайне поєднання смаків. мідь— 1 Склянка червоний перець— 1 Ст. ложка г...
Овочеве рагу з яловичиною
Рецепт овочевого рагу з яловичиною народився у мене шляхом проб і помилок, проте в підсумку вийшло смачно і красиво! Раджу спробувати всім любителям хороших домашніх страв. рецепт — до вашої уваги! опис приготування: Овочеве рагу з яловичиною — одне з моїх фірмових страв. Люблю його за багатст...
Піца з яловичиною і помідорами
Рецепт приготування піци з яловичим фаршем, сиром, цибулею і помідорами чері. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Змастити лист для випічки рослинним маслом. На злегка посипаною борошном робочій поверхні, використовуючи качалку, розкачати тісто в прямокутник 27Х37 см. Якщо ті...
Італійський бутерброд з яловичиною
Рецепт приготування італійської закуски на сніданок. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Дрібно порізати часник і заправити в м'ясо, для цього потрібно зробити кілька отворів за допомогою ножа. Покласти м'ясо в сковороду, залити водою, додати приправ, щільно накрити кришкою і...