Рецепт Печеня по-французьки
Печеня по-французьки готується зі свинини. спочатку обсмажують, потім гаситися в духовці. До жаркого по-французьки ідеально підійде картопля, морква, прованські трави, часник. Вкуснятина!
опис приготування:
Печеня по-французьки треба готувати в такій каструлі або сковороді, яка придатна для використання в духовці. Вона повинна бути толстостенная.
- свиняча вирізка— 1 кілограм
- Вершкове масло— 50 грам
- часник— 5-6 зубчиків
- сіль— 1 Ст. ложка
- цукор— 1 Ст. ложка
- Прованські трави— 2 Ст. ложки
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- цибулина— 1-2 штук
- яблука— 2 штуки
- бекон— 4 скибочки
- Курячий бульйон— 2,5 склянки
- Кукурудзяний крохмаль— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— — За смаком
2. Обсмажуйте часник з маслом до коричневого кольору на середньому вогні, помішуючи.
3. Поки часник остигає, займемося м'ясом. Візуально розділіть шматок на три частини, зробіть надріз, залишивши зверху 2/3, зупиніться, залишивши 2 см з краю.
4. Розкрийте м'ясо і продовжуйте різати, знову залишивши 2 см з краю. М'ясо має розкритися в вигляді листа.
5. Посипте м'ясо сіллю, цукром і розподіліть по всій поверхні часник з маслом.
6. Загорніть м'ясо згідно надрізів в зворотному напрямку і зв'яжіть кулінарною мотузкою.
7. Посипте м'ясо з зовнішньої сторони прованськими травами.
8. У великій товстостінній каструлі або сковороді на високому вогні нагрівайте масло. Обсмажте м'ясо з усіх боків до золотистої скоринки.
9. У нас вийде такий чудовий шматок.
10. Почистіть яблуко і цибулю, наріжте великими кубиками. Бекон також подрібніть. Всі викладіть в ту ж сковороду або каструлю, в якій обсмажували м'ясо.
11. Обсмажте вміст сковороди на високому вогні, помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Потім влийте бульйон, тушкуйте до м'якості яблук і вкладіть м'ясо.
12. Накрийте сковороду / каструлю фольгою, потім кришкою і відправляйте в розігріту до 170 градусів духовку на 45 хвилин — 1 час. М'ясо має бути м'яким.
13. Готове жарке виберіть з духовки, м'ясо на 20 хвилин загорніть у фольгу. Поставте сковороду або каструлю на вогонь, в 1/4 склянки бульйону розведіть кукурудзяний крохмаль і додайте до овочів. Перемішайте і прогрійте. Посоліть і поперчіть за смаком. Подавайте м'ясо з овочами і, при бажанні, з картопляним пюре. Печеня по-французьки готове! Смачного!
Подібні рецепти
Печеня з качки в духовці
Рецепт приготування печені з сочевиці, болгарського перцю, помідорів, квасолі і цибулі. опис приготування: У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю, зелений і червоний болгарський перець, морква, чилі халапеньо і часник. смажити, поки овочі не стануть м'яким...
Печеня з дикої качки
Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...
Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином
Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...
Печеня з яловичини з квасолею і помідорами
Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...
Печеня з картоплі
Оригінальна страва печені з картоплі я пробувала в поїздці по Європі. Ось рецепт зроблений за мотивами, думаю любителям картоплі він сподобається. опис приготування: Печеня з картоплі приємно дегустувати, запиваючи білим вином в спокійній обстановці. Замість копченостей модно взяти шматочки г...