Рецепт Орзо з кабачком в вершковому соусі
На подив смачна паста! Ніжний вершковий присмак рікотти і солодкість молодих кабачків. Шовковистість якісних макаронів і хрусткі насіння. Гра текстур і смаків заради вашого задоволення!
опис приготування:
Орзо - дрібні макаронні вироби у вигляді зерен рису. Виготовлені з пшениці виключно твердих сортів, вони смачні і корисні. В даному рецепті замінити їх можна без шкоди для смаку на ПТІТ. В оригінальному рецепті використовувалися кедрові горішки, які я замінила насінням. Вийшло не менш смачно.
- Макаронні вироби— 1 Склянка(Orzo)
- Кабачок— 2 штуки(неодмінно молоді з тонкою шкіркою)
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки
- часник— 3 зубчики
- насіння соняшнику— 1 Склянка(очищені)
- Rikotta— 100 грам
- Чорний перець— За смаком
- м'ята— За смаком(свіжа для подачі)
- лимон— 1/2 штуки
Поставте варити орзо згідно з вказівками на пачці. Готуйте до стану аль-денте. Готові орзо відкиньте на друшляк.
Одночасно розігрійте оливкову олію і опустіть в нього рубаний часник.
Як тільки аромат часнику посилиться, додайте до нього насіння. помішуючи, підсмажте до легкого рум'янцю.
Викладіть кубики кабачків і обсмажте хвилини 3-4, помішуючи. додайте рикотту, посоліть і поперчіть за смаком. Вичавіть сік з половинки лимона.
Готові орзо викладіть до кабачків і добре перемішайте. Гасіть все разом пару хвилин, перемішавши 2-3 рази.
Подавайте відразу ж, посипавши при подачі свіжої м'ятою до смаку. Додатково добре подати стиглі помідори.
Подібні рецепти
Фаршировані солодкі перці з італійської пастою орзо
Орзо - різновид італійської пасти, яка за зовнішнім виглядом нагадує рис. Приготувати з пастою орзо можна салат, суп або гарнір. Я пропоную вам спробувати орзо з грибами. опис приготування: Докладніше, як приготувати орзо з грибами, я розповім нижче. Гриби для цієї страви можна використовувати...
Орзо з помідорами і орегано
Швидкий рецепт приготування орзо зі сливовими помідорами, часником і орегано. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати орзо і варити до готовності, від 10 до 12 хвилин. Між іншим, в маленькій каструлі на середньому вогні змішати часник і оливкове масло, ...
Гостра курка з пловом орзо
Орзо - це дрібна італійська паста у вигляді рисових зерен. В даному рецепті ви можете замінити орзо будь-якими дрібними макаронними виробами або навіть рисом. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій сковороді розтопити 1 столову ложку масла. Змастити курку з обох сторі...
Печеночник с рисом , луком и кабачком
Это рецепт вкусного пирога-запеканки из печени с добавлением крупы, овочів і яєць. Готується просто і швидко, подается как горячим, так і холодним. опис приготування: Сегодня я предлагаю Вам приготовить вкусный пирог-запеканку из говяжей печени, которую можно смело заменить на куриную или гуси...
Печеночные оладьи с кабачком
Получается неожиданно интересный вкус, если соединить вместе кабачок и печенку. Предлагаю простой в исполнении рецепт печеночных оладьев с кабачком. Приготовить их легко и быстро, виходить багато. опис приготування: Предлагаю испечь оладьи с кабачком и печенью, получается вкусно и много, к том...