Рецепт Орзо з кабачком в вершковому соусі

Рецепт Орзо з кабачком в вершковому соусі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
На подив смачна паста! Ніжний вершковий присмак рікотти і солодкість молодих кабачків. Шовковистість якісних макаронів і хрусткі насіння. Гра текстур і смаків заради вашого задоволення!

опис приготування:

Орзо - дрібні макаронні вироби у вигляді зерен рису. Виготовлені з пшениці виключно твердих сортів, вони смачні і корисні. В даному рецепті замінити їх можна без шкоди для смаку на ПТІТ. В оригінальному рецепті використовувалися кедрові горішки, які я замінила насінням. Вийшло не менш смачно.

  • Макаронні вироби— 1 Склянка(Orzo)
  • Кабачок— 2 штуки(неодмінно молоді з тонкою шкіркою)
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • часник— 3 зубчики
  • насіння соняшнику— 1 Склянка(очищені)
  • Rikotta— 100 грам
  • Чорний перець— За смаком
  • м'ята— За смаком(свіжа для подачі)
  • лимон— 1/2 штуки
Орзо з кабачком в вершковому соусі - фото крок 1 Молоді кабачки наріжте дрібними кубиками разом з ніжною шкіркою.

Орзо з кабачком в вершковому соусі - фото крок 2 Поставте варити орзо згідно з вказівками на пачці. Готуйте до стану аль-денте. Готові орзо відкиньте на друшляк.
Одночасно розігрійте оливкову олію і опустіть в нього рубаний часник.

Орзо з кабачком в вершковому соусі - фото крок 3 Як тільки аромат часнику посилиться, додайте до нього насіння. помішуючи, підсмажте до легкого рум'янцю.

Орзо з кабачком в вершковому соусі - фото крок 4 Викладіть кубики кабачків і обсмажте хвилини 3-4, помішуючи. додайте рикотту, посоліть і поперчіть за смаком. Вичавіть сік з половинки лимона.

Орзо з кабачком в вершковому соусі - фото крок 5 Готові орзо викладіть до кабачків і добре перемішайте. Гасіть все разом пару хвилин, перемішавши 2-3 рази.

Орзо з кабачком в вершковому соусі - фото крок 6 Подавайте відразу ж, посипавши при подачі свіжої м'ятою до смаку. Додатково добре подати стиглі помідори.

Подібні рецепти

Орзо з грибами

Фаршировані солодкі перці з італійської пастою орзо

Орзо - різновид італійської пасти, яка за зовнішнім виглядом нагадує рис. Приготувати з пастою орзо можна салат, суп або гарнір. Я пропоную вам спробувати орзо з грибами. опис приготування: Докладніше, як приготувати орзо з грибами, я розповім нижче. Гриби для цієї страви можна використовувати...

Орзо з помідорами і орегано

Орзо з помідорами і орегано

Швидкий рецепт приготування орзо зі сливовими помідорами, часником і орегано. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати орзо і варити до готовності, від 10 до 12 хвилин. Між іншим, в маленькій каструлі на середньому вогні змішати часник і оливкове масло, ...

Гостра курка з пловом орзо

Гостра курка з пловом орзо

Орзо - це дрібна італійська паста у вигляді рисових зерен. В даному рецепті ви можете замінити орзо будь-якими дрібними макаронними виробами або навіть рисом. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій сковороді розтопити 1 столову ложку масла. Змастити курку з обох сторі...

Печеночник с рисом , луком и кабачком

Печеночник с рисом , луком и кабачком

Это рецепт вкусного пирога-запеканки из печени с добавлением крупы, овочів і яєць. Готується просто і швидко, подается как горячим, так і холодним. опис приготування: Сегодня я предлагаю Вам приготовить вкусный пирог-запеканку из говяжей печени, которую можно смело заменить на куриную или гуси...

Печеночные оладьи с кабачком

Печеночные оладьи с кабачком

Получается неожиданно интересный вкус, если соединить вместе кабачок и печенку. Предлагаю простой в исполнении рецепт печеночных оладьев с кабачком. Приготовить их легко и быстро, виходить багато. опис приготування: Предлагаю испечь оладьи с кабачком и печенью, получается вкусно и много, к том...