Рецепт Омлетний рулет зі шпинатом, зеленню і солодким перчиком

Рецепт Омлетний рулет зі шпинатом, зеленню і солодким перчиком
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
оригінальний, поживний, смачний рулетик з омлету з впеченнимі в нього шматочками шпинату, запашних трав і солодкого перчика.


опис приготування:

Шпинат і зелень порізати. Солодкий перець порізати тоненькими пластинками — як для піци. Сир натерти на крупній тертці.

Крохмаль розчинити в вершках. Додати шпинат, зелень, жовтки, посолити, поперчити. ретельно перемішати

Вилити суміш з травами на деко (або в більшу форму для запікання прямокутного розміру), застелений пергаментом.

випікати при 180 г. хв. 10, має спекти, але не утворитися скоринки.

Висунувши грати з формою (деко) наполовину з духовки, так, щоб не обпектися, оперативно розкидаємо по поверхні рябенькою омлету шматочки перчика і засипаємо зверху шаром сиру. Розміщуємо в духовку ще на 1-2 хвилини, зменшуємо жар до мінімального і стежимо щоб сир розтанув, але не запікся скоринкою.

Витягуємо форму з духовки, за краї пергаменту перекладаємо вийшов прямокутний омлет на дошку.

За допомогою пергаменту починаємо згортати наш рулет.

Одержаний рулетик можна відразу порізати на порції і подавати теплим., а можна прямо в пергаменті, на якому випікався омлет загорнути його в харчову плівку і прибрати в холодильник, щоб начинка склеїла рулет, хоча б на годину і подавати охолодженим — теж дуже смачно!

Омлетний рулет можна брати на природу — ця чудова закуска на свіжому повітрі летить першої — поки йдуть приготування основного блюда!.


  • жовтки— 7-10 штук(можно готовить и из целых яичек (5-6 шт), но у меня оставалось от приготовления глазури на куличи много желтков (т.к. использовала только белки), и я решила сделать из них омлет по оригинальному рецепту :))
  • вершки— 50 мілілітрів
  • шпинат— 300 грам
  • крохмаль— 1 Чайна ложка
  • перец болгарский сладкий— 1/2 штуки
  • петрушка, кріп— 1 За смаком
  • сир твердий (з вершковим смаком)  — 150 грам
  • сіль, перець— 1 За смаком
Шпинат і зелень порізати. Солодкий перець порізати тоненькими пластинками — як для піци. Сир натерти на крупній тертці.

Крохмаль розчинити в вершках. Додати шпинат, зелень, жовтки, посолити, поперчити. ретельно перемішати

Вилити суміш з травами на деко (або в більшу форму для запікання прямокутного розміру), застелений пергаментом.

випікати при 180 г. хв. 10, має спекти, але не утворитися скоринки.

Висунувши грати з формою (деко) наполовину з духовки, так, щоб не обпектися, оперативно розкидаємо по поверхні рябенькою омлету шматочки перчика і засипаємо зверху шаром сиру. Розміщуємо в духовку ще на 1-2 хвилини, зменшуємо жар до мінімального і стежимо щоб сир розтанув, але не запікся скоринкою.

Витягуємо форму з духовки, за краї пергаменту перекладаємо вийшов прямокутний омлет на дошку.

За допомогою пергаменту починаємо згортати наш рулет.

Одержаний рулетик можна відразу порізати на порції і подавати теплим., а можна прямо в пергаменті, на якому випікався омлет загорнути його в харчову плівку і прибрати в холодильник, щоб начинка склеїла рулет, хоча б на годину і подавати охолодженим — теж дуже смачно!

Омлетний рулет можна брати на природу — ця чудова закуска на свіжому повітрі летить першої — поки йдуть приготування основного блюда!.


Подібні рецепти

Гостра закуска з перчиком

Омлетний рулет з плавленим сиром

Любіть, коли в роті — пожежа? Тоді гостра закуска з перчиком вам дуже сподобається. гостра, ароматна і ситна, вона хороша і на домашньому застілля, і на заміських пікніках. Ділюся простим рецептом. опис приготування: Гостра закуска з перчиком мені подобається своєю універсальністю. По перше, ї...

М'ясний рулет зі шпинатом

М'ясний рулет зі шпинатом

Страви з м'ясного фаршу незмінно користуються успіхом на святковому столі. Приготуйте простий і соковитий рулет, взявши в якості начинки шпинат і сирний сир. Вашим гостям неодмінно сподобається! опис приготування: Додайте у фарш або начинку трохи в'ялених помідор або рубаних фісташок, змішайте...

М'ясо під кисло-солодким соусом

М'ясо під кисло-солодким соусом

М'ясо під кисло-солодким соусом — це прекрасне доповнення до будь-якого приготовленого гарніру: макаронів, kartofelyu, гречке или рису. М'ясо має дуже цікавий смак і яскравий аромат. Рекомендую на вечерю! опис приготування: розповім, як приготувати м'ясо під кисло-солодким соусом в домашніх ум...

Канапе з сирною масою і солодким перцем

Канапе з сирною масою і солодким перцем

Рецепт приготування дуже ефектного канапе, який стане гідною прикрасою будь-якого столу, не відніме у вас багато часу і заощадить сімейний бюджет. опис приготування: Канапе геніальні за формою і змістом. Вони вгамовують голод, дозволяють легко дочекатися основного частування і допомагають приє...

Осетинський пиріг з зеленню

Осетинський пиріг з зеленню

Хочете спробувати хрусткий зовні і дуже соковитий всередині осетинський пиріг із зеленню в домашніх умовах? Це досить просто! Якщо не знаєте, чим пригостити гостей, приготуйте такий пиріг. опис приготування: варіантів, як зробити осетинський пиріг з зеленню існує досить багато. В якості начинк...