Рецепт Омлет охотника

Рецепт Омлет охотника
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Этот сытный омлет подойдет не только в качестве блюда на завтрак.

опис приготування:

Поместите сухари в миску, приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом. влийте вершки, перемішайте і залиште на 30 хвилин, пока сухари не набухнут. Между тем размягчите 50 г сливочного масла в сковороде, добавить лук и грибы и слегка поджарить, поки вони не стануть м'якими. Пожарьте печень и почки в течение 4 хвилин, постійно повертаючи.

Смешать грибы и лук с печенью и почками и поместить в небольшое блюдо, сохраняя горячими.

Взбить яйца и с 1/2 чайної ложки солі.

розтопіть 50 г дальнейшем сливочного масла в большой сковороде.

Как только оно начнет пениться, влить смесь из яиц и варить в течение 2 хвилин.

Положите мясо в центр смеси с оставшимся маслом.

Установите сковороду под предварительно подогретым грилем на 1 хвилину, пока яйца не начнут подниматься.

Разделить на четыре части и сразу подавать.

Вместо куриной печени вы можете использовать печень ягненка или печень свиньи.

Вместо почек ягнят можно использовать почки свиньи.


  • свежих сухарей— 100 грам
  • густих вершків— 90 мілілітрів
  • масла— 115 грам
  • середня цибулина, дрібно нарізана— 1 штука
  • грибів, нарізаних— 50 грам
  • курячої печінки, дрібно нарізаної— 50 грам
  • почки ягнят, нарізані— 2 штуки
  • яєць— 8 штук
Поместите сухари в миску, приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом. влийте вершки, перемішайте і залиште на 30 хвилин, пока сухари не набухнут. Между тем размягчите 50 г сливочного масла в сковороде, добавить лук и грибы и слегка поджарить, поки вони не стануть м'якими. Пожарьте печень и почки в течение 4 хвилин, постійно повертаючи.

Смешать грибы и лук с печенью и почками и поместить в небольшое блюдо, сохраняя горячими.

Взбить яйца и с 1/2 чайної ложки солі.

розтопіть 50 г дальнейшем сливочного масла в большой сковороде.

Как только оно начнет пениться, влить смесь из яиц и варить в течение 2 хвилин.

Положите мясо в центр смеси с оставшимся маслом.

Установите сковороду под предварительно подогретым грилем на 1 хвилину, пока яйца не начнут подниматься.

Разделить на четыре части и сразу подавать.

Вместо куриной печени вы можете использовать печень ягненка или печень свиньи.

Вместо почек ягнят можно использовать почки свиньи.


Подібні рецепти

Нутовая омлет

Омлет (швидкий рецепт)

Ділюся рецептом Нутовая омлету. У складі немає яєць, Затон дуже зелений, овочів і ароматних спецій. Блюдо підійде для пісного і веганскої меню. Дуже смачний варіант для сніданку! опис приготування: Докладніше, як приготувати Нутовая омлет, я розповім нижче. Для начинки можна використовувати бу...

Омлет для двоих

Омлет для двоих

Рецепт приготовления необычного омлета с неповторимым вкусом сыра, который так любят все французские гурманы. опис приготування: Если вам необходим легкий завтрак на двоих, смачний і корисний одночасно, данный рецепт подойдет вам просто идеально. Оцените оригинальное сочетание простых и здоров...

Омлет з перепелиних яєць в мультиварці

Омлет з перепелиних яєць в мультиварці

Курячі яйця все частіше викликають алергічні реакції у дітей. Пропоную альтернативний варіант — рецепт приготування омлету з перепелиних яєць в мультиварці, який стане відмінним сніданком. опис приготування: Існує безліч варіантів, як зробити омлет з перепелиних яєць в мультиварці — від класич...

Омлет без молока на сковороді

Омлет без молока на сковороді

Приготуємо омлет без молока на сковороді — смачно і просто, а головне — дуже швидко. Замість молока пропоную використовувати йогурт, вийде омлет нітрохи не гірше, ніж на молоці. опис приготування: Готувати омлет можна не тільки з йогуртом, також ви можете приготувати омлет з водою, кефіром, см...

Омлет з яєць і молока

Омлет з яєць і молока

Якщо вранці у вас не вистачає часу на приготування складних страв, цей рецепт виручить вас в цій ситуації. З ним ви приготуєте повноцінний завтра за лічені хвилини. опис приготування: Іноді в житті бувають такі дні, коли вранці катастрофічно немає часу, а нагодувати треба і сім'ю, і себе. У та...