Рецепт Новорічний курча з фініками
Новорічний курча з фініками — це певною мірою несподіваний і неординарне новорічне блюдо, здатне сильно здивувати всіх присутніх за святковим столом. Дуже смачно і оригінально.
опис приготування:
Новий рік — сімейне свято. Запечена цілком курча — це теж сімейна страва, адже який символічний шарм полягає в самому процесі: господиня дбайливо готує курчати і приносить його на стіл, глава сім'ї розрізає курчати на шматочки і, вимовляючи якісь важливі слова кожному члену сім'ї, розкладає смачного і ароматного курчати по тарілочках… Ммм
Так що, якщо плануєте відсвяткувати найближчий новий рік в колі своєї сім'ї, спробуйте приготувати, наприклад, курчати, фаршированого фініками — це не тільки смачне основне гаряче блюдо, але ще й прекрасний спосіб зробити атмосферу свята більш душевної і радісною
хай щастить!
- курча— 1 штука
- Фініки м'які— 200 грам
- мигдаль очищений— 100 грам
- Вершкове масло— 50 грам
- лимон— 1 штука
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- сіль, перець, обкладинка— — За смаком
- мед рідкий— 20 мілілітрів
Миндаль при помощи блендера или комбайна измельчаем в крошку.
Фаршируем нашу курицу смесью миндальной крошки и измельченных мягких фиников. Туди ж, внутрь курицы, кладем небольшой кусочек сливочного масла.
Связываем ниткой ножки курицы (щоб начинка не випала), зверху, по бажанню, бросаем пару веточек тимьяна — и ставим форму для запекания с курицей на 1,5 годин 180 градусах.
для 5 минут до готовности курицу достаем из духовки. Она к этому моменту будет выглядеть так, як на фотокартці.
Обмазываем цыпленка смесью меда и корицы, ставимо в духовку ще на 5-7 хвилин — і він готовий. Остается только разобрать цыпленка на кусочки и подать к столу.
як вид, цыпленок идеально пропекся — ни сухой, ни сырой.
Подаем вместе с небольшим количеством финиковой начинки. Приятного аппетита и хорошего застолья!
Подібні рецепти
Шоколадні цукерки своїми руками
Неймовірно смачна вершкова паска з фініками зробить ваше свято по-справжньому незабутнім! Ця ніжна паска, яка просто тане в роті, стане справжньою окрасою вашого столу! опис приготування: Пасха — чудовий світле свято, який прийнято відзначати з повним різної смакоти столом, і ми можемо хоч вес...
Печиво з фініками
Рецепт приготування м'якого печива з фініками і пшеничними висівками. Таке печиво прикрасить будь-яке свято. пробуємо! опис приготування: підготувати начинку. Довести фініки і сидр до кипіння в середній каструлі на середньому вогні. зменшити вогонь, варити, поки фініки не стануть м'якими, а рі...
Новорічний гусак з яблуками і кмином
Новорічний гусак з яблуками і кмином — класичне середньоєвропейський новорічне блюдо, символізує єдність присутніх за святковим столом членів сім'ї. Блюдо особливо популярно в Німеччині. опис приготування: Новорічний гусак з яблуками і кмином готується досить довго, але ж це все-таки не буденн...
Новорічний «Kapreze»
Настрій свята можна створити самому! Для цього необхідно всього лише прикрасити святковою атрибутикою свій будинок і свій святковий стіл. Новорічний "; Капрезе" вам в цьому допоможе! Смачний і красиві опис приготування: Салат "; Капрезе" — знаменита італійська закуска. що ж, Новий Рік і Різдво...
Новорічний салат «Кукуріку»
На цей новорічний стіл рекомендують приготувати страви без курячого м'яса. Візьміть м'ясо індички і приготуйте смачний, ситний салат. І обов'язково заправте його гострою заправкою з діжонськой гірчицею! опис приготування: Щоб прикрасити ваш святковий стіл, візьміть на замітку рецепт, як пригот...