Рецепт М'ясо по-монгольські

Рецепт М'ясо по-монгольські
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Особливість монгольської кухні в тому, що всі страви там намагаються приготувати швидко. Спробуйте і переконайтеся самі! М'ясо по-монгольські — це швидко і дуже смачно!

опис приготування:

Як ви змогли переконатися, рецепт приготування м'яса по-монгольські дуже простий. Ви можете додати свої улюблені спеції, хоча монголи намагаються готувати свої м'ясні страви без особливих приправ. Як зробити м'ясо по-монгольські ще більш смачним і привабливим? Звичайно ж — приготувати його на багатті, в колі друзів.

розповідаю, як приготувати м'ясо по-монгольські!


  • яловичина— 500 грам
  • заголовок для палітурки— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 1,5 Ст. ложки
  • рисовий оцет— 1 Ст. ложка
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Масло рослинне— 100 мілілітрів(1-2 столові ложки — для маринаду)
  • цибуля пориста— 1-2 штук
  • Перець чилі— 1 штука
  • Солодкий перець— 1 штука
М'ясо по-монгольські - фото крок 1 Смешиваем в глубокой миске кукурузную муку, сіль, соєвий соус, рисовий оцет, 2 столові ложки рослинної олії.

М'ясо по-монгольські - фото крок 2 Вымытое и очищенное от пленок мясо нарезаем маленькими кусочками.

М'ясо по-монгольські - фото крок 3 Мясные кусочки немного помять и смешать с маринадом. Оставить на часик. В это время можно поставить варить рис для гарнира.

М'ясо по-монгольські - фото крок 4 Нарезаем лук полосками по 2-3 см. Перчик чили очищаем от семечек и мелко крошим .

М'ясо по-монгольські - фото крок 5 Нагреваем на плите сковороду с небольшим количеством масла и обжариваем мясо на небольшом огне до красивой корочки.

М'ясо по-монгольські - фото крок 6 Коли м'ясо готове — добавляем нарезанные лук и перец. Можно прикрыть крышкой и тушить до готовности.

Подібні рецепти

Смажене м'ясо дикої кози

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо по-монгольські wineglass.com.ua') as relev FROM links WHE...' at line 1

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-аргентинськи

М'ясо по-аргентинськи

привіт! Поспішаю порадувати вас новим цікавим рецептом! Сьогодні в меню — м'ясо по-аргентинськи. Готуйте за рецептом — і вийде краще, ніж в ресторанах Буенос-Айреса! опис приготування: Аргентина є другою за величиною країною Південної Америки. Кухня Аргентини формувалася під впливом мексикансь...