Рецепт Камбала з соусом з креветок

Рецепт Камбала з соусом з креветок
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування запеченої камбали з соусом з креветок, гірчиці, вершкового масла, молока і перцю.

опис приготування:

Скропити філе камбали лимонним соком і посипати 1/4 чайної ложки солі і перцю. Обернути кожне філе навколо креветки і закріпити зубочисткою. Нарізати залишилися креветки, відкласти в сторону.

Викласти філе в форму для випічки, змащену маслом. Випікати при температурі 220 градусів протягом 20-25 хвилин, поки риба не буде легко протикати виделкою, а креветки не стануть рожевими.

Тим часом, в каструлі розтопити вершкове масло на середньому вогні. Поступово додати борошно, молоко, гірчицю, білий перець і сіль, перемішати. Додати решту креветки. Довести до кипіння і варити, помішуючи, протягом 1-2 хвилин, поки соус не загусне. Подавати соус із запеченою камбалою.


  • філе камбали— 4 штуки
  • лимонного соку— 2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • перцю— 1/8 чайних ложки
  • креветок— 100 грам
  • масла— 4 чайних ложки
  • борошна— 4 чайних ложки
  • гірчиці— 4 чайних ложки
  • білого перцю— 1/8 чайних ложки
Скропити філе камбали лимонним соком і посипати 1/4 чайної ложки солі і перцю. Обернути кожне філе навколо креветки і закріпити зубочисткою. Нарізати залишилися креветки, відкласти в сторону.

Викласти філе в форму для випічки, змащену маслом. Випікати при температурі 220 градусів протягом 20-25 хвилин, поки риба не буде легко протикати виделкою, а креветки не стануть рожевими.

Тим часом, в каструлі розтопити вершкове масло на середньому вогні. Поступово додати борошно, молоко, гірчицю, білий перець і сіль, перемішати. Додати решту креветки. Довести до кипіння і варити, помішуючи, протягом 1-2 хвилин, поки соус не загусне. Подавати соус із запеченою камбалою.


Подібні рецепти

Камбала з имбирно-кроповим соусом

Начинка для бризолу

Рецепт приготування камбали з креветками і соусом зі сметани, імбиру, кропу і цибулі. опис приготування: розморозити рибу, якщо вона була заморожена. промити рибу, висушити паперовим рушником і відкласти в сторону. Для приготування соусу в невеликій мисці перемішати разом майонезом, сметану, і...

Камбала з грибами і апельсиновим соком

Камбала з грибами і апельсиновим соком

Рецепт приготування запеченої камбали з грибами, зеленою цибулею, апельсиновим соком, соєвим соусом і петрушкою. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Злегка змастити форму для випікання маслом. Нарізати гриби і зелена цибуля. Викласти половину грибів і зеленого лука в форму дл...

Камбала з крабовим м'ясом

Камбала з крабовим м'ясом

Рецепт приготування запеченої камбали з крабовим м'ясом, чилі, крекер, петрушкою і паприкою. опис приготування: Промити і висушити камбалу. Видалити оболонку з м'яса краба і додати зелений перець, чилі, гірчицю, соус, сіль, перець, приправу Олд-Бей, кайенскийперець і крекери. У невеликій мисці...

Камбала з цибулею і сиром

Камбала з цибулею і сиром

Рецепт приготування запеченої камбали з цибулею, спаржею, сиром чеддер, мускатним горіхом і перцем кайенский. опис приготування: Відварити спаржу на пару до м'якості, близько 5 хвилин. Обсмажити цибулю до м'якості в 1 чайній ложці олії в сковороді. Посипати цибулю рівномірно на камбалу. поклад...

Камбала з морквою

Камбала з морквою

Рецепт приготування запеченої камбали з морквою, петрушкою, гірчицею і медом. опис приготування: Очистити моркву і нарізати соломкою. змішати морква, петрушку, оливкова олія, сіль і перець в формі для випічки. Накрити вощеного папером. Запікати в мікрохвильовій печі при 100% потужності 5 хвили...