Рецепт Кальмари в панірувальних сухарях

Рецепт Кальмари в панірувальних сухарях
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хіба не хочеться спробувати чогось новенького? незвичайного! Як на рахунок кальмарів? Кальмари вважаються одними з найбільш затребуваних морепродуктів, які включають до складу різноманітних страв.

опис приготування:

Більшість з нас знають кальмари по відомим салатів з їх «участю» та закусок. Кальмари часто гасять, смажать, навіть готують з них супи. кільця кальмарів, які ми спробуємо приготувати, відомі як смачна і одночасно вишукана закуска до пива. Приготувати кільця з кальмарів зовсім нескладно, єдине, що можна порадити - обсмажувати з відразу після варіння, поки вони ще гарячі.

  • кальмари— 600 грам(філе)
  • мука— 4 Ст. ложки
  • яйця— 4 штуки
  • масло подсолнічное— За смаком
  • сухарі паніровочні— 6 Ст. ложок
  • сіль— 12 чайних ложок
Кальмари в панірувальних сухарях - фото крок 1 Відваріть філе кальмарів, зніміть з них шкірку. Після того як вони охолонуть, наріжте кільцями.

Кальмари в панірувальних сухарях - фото крок 2 Зробіть кляр (необхідно збити борошно з яйцями до однорідної маси, додайте сіль і перець за смаком). Колечка кальмара як слід умочіть в клярі.

Кальмари в панірувальних сухарях - фото крок 3 Витягнувши колечко кальмара з клярі, акуратно вивалявся його в панірувальних сухарях і відразу ж кидайте у фритюрницю або глибоку сковорідку з розігрітою олією.

Кальмари в панірувальних сухарях - фото крок 4 Прожарте до золотистого кольору. Смачного.

Подібні рецепти

Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях

Фрикадельки курячі

Відбивні зі свинини можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці, тут кожен вибирає на свій смак. Пропоную менш калорійний варіант приготування свинячих відбивних в панірувальних сухарях. опис приготування: М'ясо вийде ніжним і соковитим! Такі відбивні можна подавати з картоплею або зеле...

Кальмари, смажені в сухарях

Кальмари, смажені в сухарях

Морепродукти можна готувати по-різному, і ось я хочу поділитися з вами дуже класним варіантом, як зробити кальмари, смажені в сухарях. хрусткі, дуже апетитні і неймовірно смачні. опис приготування: В даному випадку в рецепт приготування кальмарів використовується подвійна паніровка і спеції. Ч...

Індичка в сухарях

Індичка в сухарях

Неймовірно соковите м'ясо індички з соусом, в сухарях і з пармезаном - це чудове блюдо для вашого святкового столу. Дивіться і записуйте вже зараз рецепт індички в сухарях! опис приготування: індичка, спочатку обсмажена в сухарях, а потім запечена виходить ще смачніше, ніж просто запечена. Ско...

Хрусткі кальмари з рисом

Хрусткі кальмари з рисом

Рецепт приготування смачних хрустких кальмарів з рисом. кількість порцій: 4 кальмари— 500 грам Кукурудзяний крохмаль— 100 грам лимон— 1 штука(для сервіровки) сіль— — За смаком Олія— — За смаком(для смаження) Довго зернистий рис— 250 грам(Для готування рису:) вода— 400 мілілітрів Сік і tsedra 2 ...

Кальмари, фаршировані грибами і сиром

Кальмари, фаршировані грибами і сиром

Ця страва готується досить просто, воно дуже смачне і корисне. опис приготування: кальмари — це і корисно і смачно. З них можна приготувати і салати, і гарячі страви. Хочу розповісти вам як зробити кальмари, фаршировані грибами і сиром. Приготовані за цим рецептом, кальмари вийдуть соковитими ...