Рецепт Хумус з ягням і мигдалем

Рецепт Хумус з ягням і мигдалем
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Рецепт закуски з Нутовая пюре з мигдалем. Хумус особливо популярний на Близькому і Середньому Сході.

опис приготування:

замочити нут, злити рідину залишивши 1 ст. L. води. Перекласти горох в кухонний комбайн. Збивати протягом 1 хвилини. Додати 1 столову ложку лимонного соку, тертий часник або тиску, 3 ст. L. тахіни і 3 столові ложки оливкової олії. Збивати до отримання однорідної маси. Приправити до смаку сіллю і перцем. Перекласти пюре на блюдо.

Час, що залишився оливкова олія нагріти в 12-ти дюймової сковороді з товстим дном на повільному вогні. Додати нарізаний кубиками цибулю, обсмажувати до золотистого кольору близько 5 хвилин. Додати корицю, готувати, часто помішуючи, до появи аромату, приблизно 1 хвилину. Додати баранину, розірвати фарш використовуючи дерев'яну ложку. Збільшити вогонь до середнього, продовжувати гасити ще 5 хвилин. Змішати хумус з мигдалем. Посипати червоним перцем і відразу ж подавати на лаваші. Приправити сіллю і перцем.


  • гайка— 350 грам
  • оливкова олія— 6 Ст. ложок
  • цибулина— 1/2 штуки(нарізати кубиками)
  • мелена кориця— 1/3 чайних ложки
  • лимонний сік— 1-2 Ст. ложок
  • часник— 2 зубчики
  • паста тахини— 3-4 Ст. ложок
  • сіль і перець— — За смаком
  • фарш ягненка— 170 грам
  • мигдаль— 2 Ст. ложки
  • паприка— — За смаком
  • коржик— 1 штука
замочити нут, злити рідину залишивши 1 ст. L. води. Перекласти горох в кухонний комбайн. Збивати протягом 1 хвилини. Додати 1 столову ложку лимонного соку, тертий часник або тиску, 3 ст. L. тахіни і 3 столові ложки оливкової олії. Збивати до отримання однорідної маси. Приправити до смаку сіллю і перцем. Перекласти пюре на блюдо.

Час, що залишився оливкова олія нагріти в 12-ти дюймової сковороді з товстим дном на повільному вогні. Додати нарізаний кубиками цибулю, обсмажувати до золотистого кольору близько 5 хвилин. Додати корицю, готувати, часто помішуючи, до появи аромату, приблизно 1 хвилину. Додати баранину, розірвати фарш використовуючи дерев'яну ложку. Збільшити вогонь до середнього, продовжувати гасити ще 5 хвилин. Змішати хумус з мигдалем. Посипати червоним перцем і відразу ж подавати на лаваші. Приправити сіллю і перцем.


Подібні рецепти

Хумус з нуту

Тостадас з ягням

Ніжно-кремова консистенція хумус укупі з його насиченим бобовим смаком порадує любителів легких закусок. Їжте з хлібцями, питою, нарізаними паличками овочами — морквою, селерою. опис приготування: Хумус з нуту подають як освіжаючої закуски. Рецепт хумус з нуту своїм походженням зобов'язаний ар...

Хумус з болгарським перцем

Хумус з болгарським перцем

Хумус - досить популярна страва єврейської кухні. У мене рецепт трохи відрізняється від класичного, я готую хумус з болгарським перцем. Цей прийом збагачує смак закуски і надає їй вишуканості. опис приготування: Хумус з болгарським перцем - це легка закуска, яка готується з нуту. В Ізраїлі це ...

Хумус простий

Хумус простий

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати хумус простий. Це закуска на основі пюре з нуту. Пробувати хумус мені доводилося і раніше, а ось готувала вперше. Результат мене порадував. опис приготування: Хумусом араби називають турецький горох нут. З котрого, власне, і роблять цей ...

Хумус з йогуртом

Хумус з йогуртом

Ще недавно я думала, що хумус майже не має різновидів, і робиться тільки з нуту з додаванням пари приправ. Але вкотре я дивуюся новими рецептами. Цей один з найпростіших і доступних. опис приготування: подивіться, як приготувати хумус з йогуртом. Він буде хороший в якості закуски до свіжих ово...

Хумус з лимоном і часником

Хумус з лимоном і часником

Рецепт хумус з лимоном і часником — приготування середземноморської пасти (пюре) з часнику, кунжуту, лимонного соку, баранячого гороху, апельсинової і лимонної цедри. опис приготування: Злегка підсмажити в сковороді насіння кунжуту. Відкласти в сторону близько 1 столової ложки гороху. У бленде...