Рецепт Печеня в рукаві для запікання

Рецепт Печеня в рукаві для запікання
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Ділюся з вами швидким і простим рецептом жаркого в рукаві для запікання. Виходить ситне і смачне блюдо, яке відразу ж викликає апетит! Будемо робити з куркою, вона готуватися швидше. пробуємо?

опис приготування:

Звичайно ж, це не класичний рецепт спекотного в рукаві для запікання, адже у нас воно буде готується з курочкою замість м'яса! Але все ж, повірте, — Проте смачно виходить! А вже аромат який від цитрусових ноток! словом, мені цей рецепт приготування печені в рукаві для запікання дуже сподобався, і я рекомендую і вам його приготувати! Тільки стежте за духовкою, — кому-то може знадобитися більше часу для готування, а кому-то, навпаки, менше. Бажаю удачі!

  • курячі стегна— 6 штук
  • картопля— 8 штук
  • помідор— 1-2 штук
  • Цибуля— 1 штука
  • лимон— 0.5 штуки
  • вода— 1 Склянка
  • спеції— За смаком
  • зелень— За смаком
Печеня в рукаві для запікання - фото крок 1 1. стегенця моєму, обсушити і натираємо спеціями за смаком.

Печеня в рукаві для запікання - фото крок 2 2. Тепер викладаємо в рукав для запікання курку, наверх — картопля скибочками. Картоплю теж солимо.

Печеня в рукаві для запікання - фото крок 3 3. Поверх картоплі розміщуємо помідори і колечка лука.

Печеня в рукаві для запікання - фото крок 4 4. А тепер — шматочки лимона, спеції і зелень. Заливаємо все це склянкою підсоленої води, кінець пакету zavyazhem, і відправимо в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.

Печеня в рукаві для запікання - фото крок 5 5. Смачного!

Подібні рецепти

Želtohvost (lakedra), запечений в рукаві з часником і соєвим соусом

Osetrina жаровні

Риба желтохвост мешкає в водах Тихого океану, часто зустрічається в японській кухні. Її так і називають-японська лакедра або желтохвост. Приготуємо рибу в рукаві і приправити соєвим соусом, да часником. опис приготування: В Японії використовують Лакедра для приготування суші або сашимі, а тако...

Стегенця в рукаві в духовці

Стегенця в рукаві в духовці

простіше приготування, ніж "; в рукаві ";, не буває! брудного посуду, жирних бризок, купа часу - всього цього немає. Мінімум зусиль - і смачний обід або вечерю для всієї родини готовий! опис приготування: Аналогічним чином можна готувати будь-які частини курки, але і приправи ви можете змінюва...

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Рецепт приготування печені з сочевиці, болгарського перцю, помідорів, квасолі і цибулі. опис приготування: У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю, зелений і червоний болгарський перець, морква, чилі халапеньо і часник. смажити, поки овочі не стануть м'яким...

Печеня з дикої качки

Печеня з дикої качки

Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...