Рецепт Оладки з тріски

Рецепт Оладки з тріски
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування оладок з солоної тріски з софріто і часником.

опис приготування:

Ці пуерторіканські оладки здивують вас своїм незвичайним смаком. Вони хрусткі зовні і м'які всередині. Подавайте їх з кінзою, помідорами, цибулею або шматочками смаженої свинини. Замість софріто ви можете також використовувати петрушку, Кмин або орегано.

  • солоної тріски— 220 грам
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • солі— 3/4  чайних ложки
  • води— 1 3/4  склянки
  • часнику— 2 зубчики
  • софріто— 1 Ст. ложка
Оладки з тріски - фото крок 1 1. Промити тріску під холодною водою, щоб видалити деяку кількість солі з неї. Відварити тріску в великій каструлі протягом 15 хвилин, поміняти воду і варити ще 15 хвилин. Злити воду з тріски і відкласти в сторону, поки вона не охолоне. Подрібнити тріску за допомогою пальців. переконайтеся, що в ній не залишилося ніяких кісток, видаліть шкіру і відставте в сторону.
За допомогою ступки і маточки змішати разом зубчики часнику і софріто. змішати борошно, розпушувач, сіль і часникову суміш разом в мисці. Додати трохи води, помішуючи, щоб вийшло тісто однорідної консистенції.

Оладки з тріски - фото крок 2 2. Розігріти масло в глибокій сковороді на середньому вогні. Зачерпнути тісто черпаком і вилити на сковороду. Смажити оладки до золотистого кольору, перевертаючи на інший бік.

Оладки з тріски - фото крок 3 3. Готові оладки викласти на паперовий рушник і дати стекти маслу. Подавати готові оладки теплими.

Подібні рецепти

Ніжний салат з печінки тріски

Салат з печінки тріски (рецепт)

Печінка тріски сама по собі неймовірно ніжна, але вона знаходить новий смак в поєднанні з овочами. Тому раджу подивитися, як приготувати ніжний салат з печінки тріски з сиром і овочами. опис приготування: Такий салат найкраще готувати в окремих порційних формочках, тоді буде видно красиві шари...

Печінка тріски з яйцем

Печінка тріски з яйцем

Хочете підкажу рецепт простий і доступною закуски до святкового столу? Перепелині яйця, печінка тріски, огірок і трохи зелені - все, що вам знадобиться. Виглядає дуже красиво на столі! опис приготування: Попередньо відваріть перепелині яйця круто, потім остудіть і очистіть їх, поріжте на полов...

Смажене філе тріски

Смажене філе тріски

Смажене філе тріски — черговий рецепт для швидкого, невигадливого, але досить смачного обіду або вечері. За цим же рецептом можна приготувати будь-яке інше філе риби. опис приготування: цей рецепт — універсальний. Я приготувала за цим рецептом смажену тріску, проте в дійсності аналогічно можна...

Печеня з тріски і картоплі по-мексиканськи

Печеня з тріски і картоплі по-мексиканськи

Рецепт приготування печені з тріски, картоплі, кукурудзи, лука і кінзи в мікрохвильовій печі. опис приготування: У мисці перемішати разом помідори, кукурудзяні зерна, кмин і нарізану кінзу. Відкласти в сторону. У страві для випічки об'єднати картопля, цибулю-шалот і оливкове масло. Приправити ...

Оладки з сочевиці з булгуром

Оладки з сочевиці з булгуром

Це відмінний гарнір з сочевиці з булгуром. Солодкість червоної сочевиці і вершково-горіховий присмак булгура так чудово підкреслюють пікантність часнику і аромати трав. опис приготування: Вам обов'язково припадуть до смаку ці оладки. Вони неймовірно смачні, поживні, насичені рослинними білками...