Рецепт Капуста на пару

Рецепт Капуста на пару
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування білокачанної капусти на пару з болгарським перцем.

опис приготування:

Замість білокачанної капусти ви також можете використовувати кольорову.

приготування:

Болгарський перець нарізати кубиками. Капусту дрібно нашаткувати, качан викинути. У маленькій каструлі перемішати яблучний оцет, замінник цукру, кмин, гострий перець, сіль, чорний перець і воду. Довести до кипіння, варити 4 хвилини, після чого вимкнути вогонь. Викласти капусту і болгарський перець в відсік пароварки. Накрити кришкою і готувати протягом 3 хвилин. Викласти овочі на блюдо, полити приготованим соусом через сито, перемішати і відразу подавати.


  • белокочанной капусты— 0,5 кілограма
  • яблучного оцту— 1/4 склянки
  • заменителя сахара— 1,5 чайних ложки
  • хлопьев острого перца— 1/2 чайних ложки
  • насіння кмину— 2 чайних ложки
  • чорний перець— За смаком
  • води— 1/4 склянки
  • червоний болгарський перець— 1 штука
Замість білокачанної капусти ви також можете використовувати кольорову.

приготування:

Болгарський перець нарізати кубиками. Капусту дрібно нашаткувати, качан викинути. У маленькій каструлі перемішати яблучний оцет, замінник цукру, кмин, гострий перець, сіль, чорний перець і воду. Довести до кипіння, варити 4 хвилини, після чого вимкнути вогонь. Викласти капусту і болгарський перець в відсік пароварки. Накрити кришкою і готувати протягом 3 хвилин. Викласти овочі на блюдо, полити приготованим соусом через сито, перемішати і відразу подавати.


Подібні рецепти

М'ясний рулет на пару

Брюссельська капуста на пару в мультиварці

Хочу вам запропонувати дуже цікавий, практично дієтичний рецепт приготування м'ясного рулету на пару. Дуже смачно і ситно, при чому і в холодному, і в гарячому вигляді з'їдається моментально! вперед! опис приготування: Навіть не знаю, чому, але мені дуже подобається такий м'ясний рулет на пару...

Омлет з сиром на пару

Омлет з сиром на пару

Рецепт приготування омлету з сиром і зеленню в пароварці. опис приготування: омлет, приготований на пару, виходить зовсім нежирний і дуже ніжний на смак. Ідеально підходить для дитячого харчування. приготування: Натерти сир, подрібнити петрушку. У мисці збити яйця за допомогою вилки. Вилити яй...

Капуста брокколі під вершковим соусом

Капуста брокколі під вершковим соусом

брокколі — один з найбільш корисних видів капусти. А вже приготована в вершковому ніжному соусі, вона просто тане в роті. Таке нескладне і легке блюдо дивовижно підійде як до обіду, так і на вечерю. опис приготування: Приготуйте блюдо з даного рецептом. Я думаю, смак страви вас приємно здивує....

Капуста, маринована швидко в банку

Капуста, маринована швидко в банку

Хочу розповісти, як зробити капусту, мариновану швидко в банку. виходить пікантна, але все ж ніжна закуска без яскраво вираженого "; оцтового" смаку. Відмінна основа для зимових салатів, раджу! опис приготування: Цей простий рецепт капусти, маринованої швидко в банку вам обов'язково сподобаєть...

Хрустка квашена капуста

Хрустка квашена капуста

Квашена капуста — прекрасна закуска, яку можна подати як окремий салат або додати в інше блюдо. Правильно приготовлена ​​квашена капуста повинна хрустіти, бути в міру солоною і кислої. опис приготування: Пропоную Вам перевірений рецепт, як приготувати хрустку квашену капусту. Капуста кваситиме...