Рецепт Каннелоні зі шпинатом

Рецепт Каннелоні зі шпинатом
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Каннелоні зі шпинатом — одне з безлічі італійських традиційних страв, які в нашій родині просто обожнюють. Незважаючи на зовнішню складність, готується дуже просто. А як смачно — не розповісти…

опис приготування:

Каннелоні зі шпинатом — блюдо швидше дитяче та жіноче, ніж чоловіче. Принаймні, мій чоловік його не їсть — говорить, що з'їдає три порції і взагалі не наїдається. А от дітям ніжний вершковий смак каннелоні дуже подобається, та й для жіночої компанії під пляшечку білого сухого теж добре підходить.

В цілому, блюдо виходить дуже ніжним і м'яким, прямо тане в роті. А ще дуже легким і швидко засвоюваним. але, треба зізнатися, не дуже ситним Для ситності можна додати в начинку м'яса, але це вже — зовсім інша історія.


  • сир Рікотта— 300 грам(можна замінити жирним сиром)
  • шпинат— 150 грам
  • яйця— 2 штуки
  • пармезан— 50 грам
  • Трубочки каннелоні— 6 штук
  • вершки (10%)  — 400 грам
Каннелоні зі шпинатом - фото крок 1 Трубочки каннелоні варим 4 хвилини в киплячій воді. Не переварите — иначе они развалятся, и все старания пойдут насмарку.

Каннелоні зі шпинатом - фото крок 2 Делаем начинку для наших каннелони. Разминаем вилкой шпинат и рикотту, смешиваем с тертым пармезаном и двумя тертыми вареными яйцами. перемішуємо гарненько.

Каннелоні зі шпинатом - фото крок 3 Отваренные каннелони достаем из воды и при помощи чайной ложки ОЧЕНЬ АККУРАТНО начиняем нашей начинкой. Постарайтесь это сделать как можно более аккуратно, не повредив и не сломав каннелони. Штука хрупкая

Каннелоні зі шпинатом - фото крок 4 Знову ж, аккуратненько перекладываем каннелони в форму для выпекания, заливаємо вершками, присыпаем небольшим количеством пармезана и запекаем 20 хвилин при 160 градусах.

Каннелоні зі шпинатом - фото крок 5 Дістаємо і подаємо, прикрасивши свіжою зеленню. Буон апетиту!

Подібні рецепти

Каннелоні з бататом

Рисова запіканка з цибульними каннелоні

Каннелоні - це італійські макарони у вигляді широких трубочок, які заповнюються різними начинками. Спробуйте приготувати каннелоні з солодкої картоплі з начинкою з солодкої картоплі, сиру і яблук. опис приготування: Розігріти духовку до 190. обернути 1 солодка картопля в пергамент, а потім у ...

Ніжний рисовий суп з куркою і шпинатом

Ніжний рисовий суп з куркою і шпинатом

Суп ніжний і густий, ароматний, обов'язково спробуйте його приготувати до обіду. Шпинат можна замінити свіжим базиліком або коханої ароматної зеленню. дивіться рецепт! опис приготування: Отже, Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати ніжний рисовий суп з куркою і шпинатом. У сезон зелені можна дода...

Смажена курка з шпинатом

Смажена курка з шпинатом

Рецепт приготування смаженої курки з шпинатом. Гострий соус з гірчиці використовується, щоб прикрасити шпинат і надати пікантний смак курки. опис приготування: Натерти курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Смажити курку до коричневого кольору, від 8 до 10...

Смажені гриби зі шпинатом

Смажені гриби зі шпинатом

Простий рецепт приготування смажених грибочків зі шпинатом, часником і цибулею. Смачна страва для вегетаріанців. кількість порцій: 3-4 цибулина— 1 штука(дрібно нарізати) гриби— 15 штук(дрібно нарізати) сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) лимон— 1/2 штуки(сік) оливкова олі...

Смажений батат зі шпинатом

Смажений батат зі шпинатом

Рецепт приготування легкого гарніру з солодкої картоплі і шпинату з каррі. опис приготування: Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати солодкий картопля і смажити, помішуючи, поки він не почне пом'якшуватися, від 8 до 10 хвилин. Додати порошок каррі. смажити 1 хвилину. Дод...