Рецепт Нагетси з риби

Рецепт Нагетси з риби
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
пікантні, апетитні шматочки риби в хрусткою панірування - це чудове рішення для різноманітності щоденного меню або пікніка, наприклад. Якщо ви ще їх пробували, обов'язково рекомендую на замітку!

опис приготування:

В даному випадку використовується тріска в якості основи, але ви можете взяти будь-який філе, яке є під рукою. Що стосується спецій, то тут можна експериментувати, додавати спеції, зелень, а в паніровці сир, наприклад. Це дуже класний варіант, як приготувати нагетси з риби, якої точно варто спробувати!

  • Філе білої риби— 450 грам
  • яйце— 2 штуки
  • лимон— 1/2 штуки(сік)
  • Сіль і перець— За смаком
  • натуральний йогурт— 4 Ст. ложки
  • молоко— 1/4 склянки
  • гірчичний— 1-2 Ст. ложок
  • кетчуп— 1-2 Ст. ложок(або томатний соус)
  • Панірувальні сухарі— 1 Склянка
Нагетси з риби - фото крок 1 1. Філе рибки вимийте, обсушити. Полийте соком лимона, посоліть і поперчіть за смаком, залиште хвилин на 5. Після наріжте невеликими шматочками.

Нагетси з риби - фото крок 2 2. Яйця вбийте в невелику мисочку.

Нагетси з риби - фото крок 3 3. Додайте натуральний йогурт, кетчуп, гірчицю.

Нагетси з риби - фото крок 4 4. Влийте трохи молока і ретельно збийте до однорідності.

Нагетси з риби - фото крок 5 5. Шматочок рибки умочіть в яйце зі спеціями.

Нагетси з риби - фото крок 6 6. І обваляйте в панірувальних сухарях з усіх боків.

Нагетси з риби - фото крок 7 7. Викладіть на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.

Нагетси з риби - фото крок 8 8. запікайте хвилин 20-25 до румяности. Подавайте нагетси з риби гарячими, доповнивши улюбленим соусом.
Смачного!

Подібні рецепти

Ікра риби смажена

Листковий салат з печінкою тріски

Хочу вам запропонувати дуже просте і смачне блюдо — Ікра риби смажена. Цей делікатес зустрічається не часто в рибі, але буває. У мене ікра з карася. опис приготування: Ця страва готується дуже швидко і просто! На все у вас удйет 5-7 хвилин. Готову ікру треба промити, поперчити, посолити і обва...

Жюльєн з червоної риби

Жюльєн з червоної риби

Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...

Жюльєн з риби

Жюльєн з риби

Мало хто знає, але жюльєн можна приготувати не тільки з грибів. Дуже смачним виходить жюльєн з риби. Особливо з червоної риби. Спробуйте. опис приготування: Жюльєн з риби можна подавати з гарніром з рису або картоплі. Виходить ситно і смачно. Добре підійде для святкового столу. Ароматний жюльє...

Канапе з червоною риби

Канапе з червоною риби

Проста і смачна закуска на всі випадки життя — це канапе з червоною риби. Хочу поділитися з вами своїм рецепт приготування цього чудового блюда! опис приготування: Червона риба сама по собі шалено смачна, вона не потребує великої кількості супровідних інгредієнтів. Тому для приготування канапе...

Начинка з риби

Начинка з риби

Начинка з риби для пиріжків робиться з жирних сортів риби з великою кількістю цибулі і рису, щоб пироги були смачними і соковитими. На Русі пироги з рибою були дуже поширеним блюдом. опис приготування: Для начинки пирога також відмінно підійде лосось, сьомга, товстолобик, лихоманка, а найкращ...