Рецепт Ідеальний ростбіф

Рецепт Ідеальний ростбіф
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Щоб приготувати ідеальний ростбіф, потрібно з усією серйозністю поставитися до процесу. Важливу роль відіграє температура, при якій готується м'ясо. Знайшовши оптимальний режим, ви отримаєте, що потрібно.

опис приготування:

Перед вами - простий рецепт, який підкаже, як приготувати ідеальний ростбіф. Найголовніше - визначити оптимальну ступінь прожарювання м'яса. Якщо користуєтеся барбекю-датчиком, тоді можна легко виставити необхідну температуру:

— непрожаренное м'ясо: 52-60° С *

— Легка ступінь прожарювання: 60-63° С *

— Середня ступінь прожарювання: 63-67° С *

— Високий ступінь прожарювання: 67-71° С *

— Дуже висока ступінь прожарювання: 71° С *

вдалого приготування!


  • яловичина— 2 кілограма
  • петрушка— За смаком
  • часник— 2 зубчики
  • Масло оливкове— За смаком
  • перець— За смаком(червоний і чорний)
  • сіль— За смаком
  • Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
  • Перецьь болгарський— 1/2 штуки
ідеальний ростбіф - фото крок 1 Перець болгарский и лук очищаем и измельчаем. Перекладываем овощи в ступку и заливаем оливковым маслом. Добавляем измельченную петрушку и чеснок, сіль, перець червоний і чорний. Толчем смесь в ступке до получения пастообразной массы.

ідеальний ростбіф - фото крок 2 Я использую говядину, завернутую в тонкий слой жира и обмотанную шпагатом. Сверху наношу полученную пасту.

ідеальний ростбіф - фото крок 3 Перекладываем мясо в керамическую жаровню. Установите на среднюю полочку духовки. Выставите температуру 180 градусів. Дополнительно я использую цифровой барбекю-термометр, который показывает температуру прожарки мяса изнутри. Я предпочитаю мясо средней прожарки, потому выставляю термометр до 63-67°C. Готовлю мясо 50 хвилин.

ідеальний ростбіф - фото крок 4 Приготовленное мясо оставляем в выключенной духовке настояться, приблизно 10-15 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Ідеальний річний фруктовий салат

Ростбіф з яловичини класичний рецепт

Рецепт приготування шикарного фруктового салату, смак якого є справжнісіньким втіленням літа. опис приготування: Американці піклуються про своє здоров'я і бажаючі нейтралізувати наслідки стресів і дії фастфуду на організм, ніколи не забувають про такий чудовому блюді, як фруктовий салат. Ось р...

Ідеальний рис для суші

Ідеальний рис для суші

Сьогодні багато пробують свої сили в приготуванні суші. Якщо вас цікавить рецепт, як приготувати ідеальний рис для суші, що не злипатися, але в той же час тримає форму, тоді приступаємо. опис приготування: Рис можна відварити в мультиварці, часто в ній є спеціальна програма для варіння рису. А...

Ідеальний лимонний курд

Ідеальний лимонний курд

Ідеальний рецепт заварного лимонного крему, який підійде для торта, кексів, макаронс та інших десертів. Лимонний курд можна навіть просто намазати на бутерброд. опис приготування: Лимонний курд - це дуже смачне ласощі, схоже за своєю консистенцією на заварний крем з інтенсивним смаком і аромат...

Ідеальний бульйон з ситним доповненням

Ідеальний бульйон з ситним доповненням

Чашка міцного насиченого бульйону до обіду хороша в будь-який час року. Додавши до бульйону шматочки омлету з зеленню, отримаємо відмінне перше блюдо! опис приготування: Зварити хороший бульйон (міцний і прозорий) не так-то вже й просто. Тут є свої секрети. Найчастіше я варю бульйони методом...

Ідеальний стейк на грилі

Ідеальний стейк на грилі

Що може бути краще ідеально приготованого стейка на грилі? Пропоную рецепт смачного і соковитого стейка, який Ви з великим задоволенням приготуєте на свіжому повітрі. опис приготування: Приготуйте соковитий класичний стейк на свіжому повітрі. На мій погляд, для приготування смачного, ніжного м...